Araç kişiselleştirme insanların kendilerini araçlara yansıtmalarının bir yolu mu?

Her ne kadar seri üretimin hakim olduğu bir çağda yaşıyor olsak da, bu bazı şeylerin kendimize özel hissettirmesini sağlayamayacağımız anlamına gelmez. Arabalar da bunlardan bir tanesi. Bu kadar hayatımızın merkezinde büyük bir yeri olan ve çoğu insanın duygusal bağ kurduğu bir aracın kendine özel olmasını istemesi gayet doğal bir durum. Çok yüksek fiyatlara kişiselleştirme seçenekleri bulunsa da, herkesin kendi zevkine göre yapabileceği küçük dokunuşlar da bulunmakta. Benzersiz ve kendilerine özel araçlar isteyen insanlar neler kullanıyor, hangi araç kişiselleştirme yollarına başvuruyorlar bakalım.

Yer Paspasları

araç kişiselleştirme

Yer paspaslarını değiştirmek, alet kullanmadan yapılabilecek uygulanması kolay araç kişiselleştirme yollarından varsayılabilir. Kendi tarzınızı yansıtmanızı sağlayacak yollardan biri olabilecek bu değişim, az vakit alır ve geniş bir fiyat aralığından bütçenize uygun seçenekler ile ilerleyebilirsiniz. Ayrıca bu değişim aracınızın orjinalliğini de bozmadan farklı bir ambiyans yaratmanıza yardımcı olur. Yeni bir araca aktarmanız da kolay ve zahmetsiz olacaktır.

Vites Topuzu

Vites topuzları, araçta en göz önünde bulunan parçalardan bir tanesidir ve bunda da kendinizi yansıtmanız mümkün olabilir. Eğer bir yarış tutkunu iseniz yarışlardan ilham alan topuzlar, daha klasik bir şey istiyorsanız daha sade seçenekler bulmak mümkün olacaktır.

Izgaralar

Birçok aracın ızgara bölümü, artık modelin imzası olmuşçasına önemli bir tasarım sunar. Bu göze çarpıcı alanda da kendinize ait bazı ekler ile tasarıma kendi stilinizi entegre edebilirsiniz. Çeşitli ızgara ekleri ana ızgaraya eklenebilir veya sofistike bir görünüm için ön hava barajlarına uygulanabilir. Kamyonlar arasında popüler olan ızgara ekleri, Ford Mustang gibi belirli arabalara da takılabilir.

araç kişiselleştirme

Direksiyon

Her aracın en çok kullanılan ve dikkat çeken parçası, mutlaka direksiyondur. Çeşitli direksiyon düzenlemeleri, kaplamaları ve kılıfları ile direksiyonlara yeni bir hava katmak mümkün oluyor.

Cam Filmleri

Araçlara hem şık hem de işlevsel avantajlar sağlayan renkli camlar, cool bir görünüm ve daha stil sahibi bir iç mekan sunabilir. Cam filmi yaygın olarak mevcuttur ve çoğu araçta görmek mümkündür. Bu filmleri kendiniz uygulamak veya uzman bir serviste yaptırmak mümkündür.

araç kişiselleştirme

LED Işıklar

Aracınızın iç tasarımını bu küçük dokunuş ile çok büyük ölçüde değiştirmeniz mümkün olabilir. Basit bir sistemler çok sayıda renkte ışık kullanmanız mümkün olur ve aracınıza hiç beklenmedik bir hava katar.

Tavan

İç mekanınızın görünümünü gerçekten değiştirmek için, tavan kaplamasını (tavandaki malzeme) değiştirerek arabanızın tavanını dönüştürebilirsiniz. Yıldızlı bir sahneden deri bir görüntüye kadar birçok farklı özelliği yansıtabilecek tavanları uygulayan şirketler mevcuttur.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here