BMW yeni X7 ile lüksün sınırlarını zorladı. Oldukça hoş bir sürüş ve kullanım sağlayan yüksek kaliteli, oldukça ferah bir SUV’dir. Her zaman daha fazlasını isteyenler için BMW’nin amiral gemisidir. Daha fazla lüks, daha fazla alan ve daha fazla teknoloji. Adından da anlaşılacağı gibi, BMW X7 , firmanın en üst model 7 Serisi sedan ile aynı kalıptan bir SUV.

x7 Kabin, fiyata uyan bir kalite hissi veriyor, ayrıca bol miktarda alan vardır. Sonuçta, bu şimdiye kadarki en büyük BMW’dir. Ancak En yakın rakiplerinden biri olan Land Rover Discovery’de olduğu kadar bacak boşluğu yoktur. Çünkü rahat etmek için koltukları kaydırabilir ve yaslayabilirsiniz ve bunu yapmanıza yardımcı olacak çok fazla alan ve ayarlama vardır. X7 muazzam bir his veriyor ve rakamlar bu izlenimi pekiştiriyor. Yedi koltuklu formda 326 litre bagaj alanı, beş koltuklu formda 750 litre (bir X5’ten 100 litre daha fazla ) ve ikinci ve üçüncü sıralar katlandığında 2.120 litre bulunmakta. Bunlar ciddi anlamda büyük rakamlardır.

x7

X7 Teknik Özellikleri

30d güç aktarma organı, SUV’de her zamanki kadar iyi. 261bhp ve 620Nm torka sahiptir ve BMW’yi 0-100 km’ye 7.0 saniyede ulaştırabilir.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here