Volkswagen Phaeton, son güncellemesinde, biraz iç mekan düzenlemesi ve birazda ince görsel değişiklikler yer aldı. Piyasaya lüksün sembol aracı olarak tanıtıldı ve bazı açılardan dolayı da bu iddiasında başarılı oldu. Son derece rahat, zarif ve oldukça geniştir. Ancak sürüş deneyiminde, Audi A8 ve Mercedes S-Class gibi bu sınıfın gerçek ustalarına karşı da büyük bir başarı elde edemedi.

Phaeton motor seçenekleri, performans ve sürüş

Phaeton
Phaeton’unuza hangi motorun güç vereceği konusunda kafa karıştırıcı kararlar almanıza gerek yok, çünkü Volkswagen sadece bir seçenek sunuyor; 237bhp 3.0-litre TDI V6. Hızlanma, 0-100kmh’den 8,3 saniye süre ile yeterince hızlıdır. Phaeton , her şeyden önce konfor için ayarlanmış bir otomobildir ve standart olarak takılan havalı süspansiyon ile bu açıdan mükemmeldir.

İç mekan, tasarım ve teknoloji

Phaeton
Phaeton ‘un lansmanından bu yana yapılan güncellemeler, onun yeni görünmesini sağlamaya yönelikti. Ancak bu arabanın artık eski görünmeye başladığından şüphe yok. En son değişiklikler, şimdiki LED gündüz farlarını içeren daha belirgin bir ızgara ve daha keskin farları içeriyordu.

Phaeton pratiklik, konfor ve bagaj alanı

Phaeton

Bagaj alanı, sunulan 500 litre ile bu segment için rekabetçidir. Bu, Audi A8 ve BMW 7 Serisinde bulunan rakamın tamamen aynısıdır. Uzun dingil versiyonları, lüksün en üst seviyeye çıkarılması için büyük miktarda bacak mesafesi sağlar. Ancak kısa dingil açıklığı modelleri kesinlikle sıkışık değildir. Kabin lüks ve konforludur. Arkada özellikle uzun dingil açıklığı biçiminde büyük miktarda alan vardır. Hareket halindeyken, kabin o kadar iyi yalıtılmıştır ki, sadece ara sıra motor gürültüsü duyarsınız. Rüzgar gürültüsü ise neredeyse hiç yoktur. Standart kit, 18 yönde ayarlanabilir masaj koltukları, dört bölgeli klima kontrolü ve Google Haritalar ile uydu navigasyonunu içerir.

Güvenilirlik ve Güvenlik

ABS ve ESP gibi elektronik güvenlik sistemleriyle birlikte perde, yan, sürücü ve yolcu hava yastıkları dahildir. Bu, aslında Euro NCAP tarafından derecelendirilmemiş olsa da, beş yıldızlı bir derecelendirmeye sahip olma ihtimalinin yüksek olduğu anlamına gelir. Şimdiye kadar güvenilirliğin iyi olduğu kanıtlandı zaten.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here