Skoda Rapid Spaceback İncelemesi

0
16509
Skoda Rapid Spaceback incelemesiSkoda Rapid Spaceback incelemesi

Skoda Rapid Spaceback testi mi arıyorsunuz? Yeni Skoda Rapid Spaceback modeli hakkında detay bilgi bulabileceğiniz incelememizi mutlaka okuyun! Sıfır km Skoda Rapid Spaceback teknik özellikleri, tasarımı, motor özellikleri ve hızlanma verileriyle Skoda Rapid Spaceback incelemesinde

Skoda Rapid Spaceback incelemesiSkoda Rapid Spaceback İncelemesi

Skoda Fabia Combi ile çok benzer özellikleri olan Skoda Rapid Spaceback modeli özellikle tasarımındaki yenilikçi ve daha zarif hatlarla dikkat çekiyor. Pek çok otomobil yorumcusu, Skoda Rapid Spaceback 2018 modeli için “Fabia Combi modelinin daha havalısı” ya da “daha yakışıklı bir Fabia Combi” yorumunu yapıyor. Peki, 2018 Skoda Rapid Spaceback teknik özellikleri neler? Sıfır Skoda Rapid Spaceback almayı düşünenler için yeni Skoda Rapid fiyatı nasıl? Skoda Rapid Spaceback 2018 ne kadar yakıyor? Sorularla Skoda Rapid Spaceback incelemesi…

Skoda Rapid Spaceback İç Mekan Özellikleri Nasıl?

Arka kısımda çok geniş bir oturma alanı var. Öyle ki, uzun yolculuklarda 5 kişilik bir aile rahatlıkla seyahat edebilir. Kokpit, çok teknolojik. Bluetooth üzerinden android ya da iOS farketmeksizin tüm akıllı telefonlardaki müzikleri arabada çalabilirsiniz. Skoda Rapid Spaceback bagajı ise 1 metre genişliğinde. 415 litrelik bagaj hacmi de oldukça yeterli. 

Skoda Rapid Spaceback Motor Özellikleri Nasıl?

Yeni 3 silindirli motor daha önceki versiyonda bulunan 4 silindirli motora göre biraz gürültülü çalışıyor. Sportif mod, tasarruflu modlar oldukça etkili kılınmış.  Sıralı tipte 3 silindirli ve turbo motor; 999 cc silindir hacmine sahip. Motorun maksimum gücü 110HP- 5000 d/d. Motorun maksimum torku ise 200Nm ve 2000 d/d. 

Skoda Rapid Spaceback incelemesiSkoda Rapid Spaceback Ne Kadar Hızlı?

6 İleri manuel şanzımanlı Skoda Rapid Spaceback maksimum hız verisi 198km/s. 0-100km/s hızlanma: 3,2 sn. 

Skoda Rapid Spaceback 2018 Ne Kadar Yakıyor?

2018 Rapid Spaceback, büyümüş olarak çıkıyor karşımıza. Aslında  mesela VW Golf modelinden sadece 4 cm daha uzun ama tasarımda arka kısma uygulanan şekil onu uzun bir SW gibi algılamamıza neden oluyor. 

Makyajlı Rapid Spaceback yakıt tüketimi optimizasyonu çok başarılı. Yakıt deposu 55 litre ve depo doluyken 960km yol gidebiliyor. Fabrika verilerine göre yeni Rapid Spaceback yakıt tüketimi ortalaması ise 4,5 litre. Ancak kullanıcı yorumları bu ortalamayı 4,7 gibi veriyor. 

Rapid Spaceback Boyutları Nasıl?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi aslında yeni Golf’ten 4cm uzun olsa da daha iri bir görünümü var. Aracın toplam uzunluğu: 4.304 mm. Genişliği 1.940 mm. Yüksekliği ise 1.463 mm. 

Rapid Spaceback Kullananlar Ne Diyor?

Avrupa’da ve Turkiye’de Rapid Spaceback yenisini kullananların yorumlarını inceledik. Buna göre pek çok kullanıcı, yeni Rapid Spaceback modelinin motorunun biraz gürültülü çalıştığını not etmiş. İç mekanda çok havadar ve konforlu bir kullanım, ekonomik yakıt tüketimi, güvenlik hissi veren fren ve süspansiyon övülmüş. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here