İki koltuklu bu şaheser elektrikli Twin’Z ‘nin kardeş konseptidir . Ancak Twin’Z, Renault’nun gelecekteki şehir otomobilinin kentsel özelliklerini vurgulanmıştır. Renault Twin’Run onun dinamizmini vurguluyor ve Renault 5 Turbo ve Clio V6 gibi klasik yarış için tasarlanmış araçlarından ilham alıyor.

Renault Clio’nun Hikayesi için TIKLAYINIZ..

Renault Twin’Run Özellikleri

Motor

renault twin'run motor

155mph, arkadan çekişli, ortadan motorlu yarışçı, bir Mégane Trophy ‘den alınmış 3,5 litrelik bir V6 ile güçlendirilmiş motorla ön plana çıkmıştır. Arka aksın önüne uzunlamasına monte edilmiş olan 3498cc motor, 6800rpm’de 316 hp ve 4850rpm’de 280lb ft sunuyor. Motor, sınırlı kaymalı diferansiyelli bir SADEV altı vitesli sıralı şanzımanla eşleştirildi ve araç 4,5 saniyede 62 mil hıza çıkıyor.

Aerodinamik

Renault twin'run aero

Cam-elyaf ile gövde panelleri kaplanmış boru şeklindeki şasi sayesinde ağırlık 950 kilograma kadar ağırlığı ölçülmekte. Tavan, arka havalandırma ve tekerlek davlumbazları için karbon fiber kullanılırken, yere baskı kuvveti oluşturan yerden havalandırma ve sabit bir kanat, yüksek hızlarda kaldırma etkisini ortadan kaldırıyor.

Renault Twin’Run yeni şehir arabası oysa üç kapılı gövde stili kullanan bir beş kapılı tasarımı olması bekleniyor.

Renault Twin’Run | İç Mekan/Kabin

renault twin'run interior

Konseptin kabini, soyulmuş bir yarış arabası ile bir spor otomobilin ortasında yer alıyor. Sparco koltuklar yarışa özgü koşum takımlarıyla donatılmıştır ve kapı panelleri ve gösterge paneli siyah ve kırmızı Alcantara efektli süet ile döşenmiştir.

Sıralı vites kolu ve el freni kolları direksiyon simidinin yakınına monte edilmiştir. Gösterge panelinde araç hızı, motor devri ve vites hızının yanı sıra yakıt, debriyaj ve yağ basınçlarını görüntüleyebilen 5.5 inç LCD ekran bulunur.

2.El Satılık Renault Twingo İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here