20 Yıldan beri piyasada yerini koruyan Renault Kangoo pratik modüler tasarımıyla 2021 yılında yenilendi. Yeni tasarımda daha dışa vurumcu Renault kimliği önde ve daha kapsamlı donanımlara sahip. Renault Kangoo Multix daha fazla pratik ve modüler aynı zamanda günlük yaşamı da kolaylaştırıyor ve daha büyük yapısıyla tüm ailenin daha keyifli hafta sonları geçirmesine olanak veriyor.

Renault Kangoo Multix hem performans ürünü hem de muadillerine göre daha ekonomik. Araç hızlı ivmeleniyor ve dinamik tepkileri oldukça iyi. Ayrıca tüm motor devirlerinde kusursuz tepkiler sunar. Bunlara ek olarak benzersiz yakıt ekonomisine sahiptir. Sadece 4,7 L / 100 km karma yakıt tüketimi ile Kangoo Multix standartları yeniden belirliyor.

Renault Kangoo Multix Tasarım

Kangoo Multix, 1/3 – 2/3 katlanabilen ve düz yükleme zemini oluşturabilen arka koltuğu sayesinde, kendi sınıfında oldukça iddialı. Bu sayede, yükleme alanında benzersiz bir esneklik ve modülarite sunuyor. Kangoo Multix sıra dışı bir bagaj teknolojisi de sunuyor. Son derece fonksiyonel ve darbelere karşı koruma özelliğine sahip bagajda yer almaktadır. İç tasarımda araç ile ilgili tüm güncel verileri, teknolojik gösterge panelinde bulabilirsiniz. Kangoo, Scenic ile aynı platformu paylaşmaktadır.

Renault Kangoo Multix Tasarım

Araçtaki ön ve arka camlar elektriklidir, ergonomi ve konforu bir arada sunar. İç ortam sıcaklığı ve havalandırma elektronik olarak kumanda edilir. Tek bir el hareketiyle, 1/3 – 2/3 oranında katlanabilen arka koltuğu sayesinde Kangoo, düz bir yükleme zemini sunar. Araçta bulunan tavan barları, ek ekipman gerektirmeden tavan portbagajına dönüşür. Ayrıca Isofix marka bağlantılı koltuklar sayesinde çocuk koltuğunuzu güvenle araca monte edersiniz.

Kalite ve Güvenlik Ekipmanları

Elektronik denge programı Esp, aralıksız olarak aracın hareketini izleyerek aracın güvenli şekilde istikametini korumasına yardımcı olur. Bunlara ek olarak sistem, Yokuş kalkış desteği ve Yol tutuş desteği (Extended grip) fonksiyonlarını içerir. Ayrıca hız ayar ve sınırlayıcı ile hızınızı dileğinizce sınırlayabilir veya sabitleyebilirsiniz.

Renault Kangoo Multix Tasarım

Yağmur ve far sensörü ile hava karardığı zaman otomatik yanan farlar ve yağmur yağdığında otomatik olarak devreye giren silecekler, sürüş konforunuzu artırır. Torpido üzerindeki bir butonla, ön yolcu hava yastığını devreden çıkarabilirsiniz. Sürücü ve ön yolcu hava yastıklarıyla Kangoo güvenliğe önem verir.

İkinci El Renault İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here