Boyutu ve kullanım kolaylığını dengesinde, en iyi minibüsü istiyorsanız, orta büyüklükteki bir panelvan , küçük bir minibüsten, size daha fazla alan sunar.  Bu minibüsler, farklı dingil mesafesi ve gövde uzunlukları, yüksek tavan seçenekleri ile bol miktarda yük ve kargo hacmi sunar. Hatta bazı modellerde neredeyse her iş ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmış dönüştürme seçenekleri bulunur.

Panelvanlarda genelde dizel tercih ediliyor.

Dizel motor, en iyi verimlilik ve performans karışımını sunan en ekonomik güç kaynağı olmaya devam ediyor. Bununla birlikte, Ford, Transit Custom’ın hibrit versiyonlarını piyasaya sürerken, Volkswagen T6 Transporter daha ileri gitti ve 2021’de İngiltere’de çıkacak olan e-Transporter şeklinde tamamen elektrikli motor üretmeye başlayacak.

Taşıma kapasitesi hala önemli olsa da, en son çıkan ticarilerde her zamankinden daha fazla otomobile benzer bir sürüş deneyimi sunmaktalar. Citroen Sevk / Peugeot Expert ikilisi ,Citroen C4 SpaceTourer ve Peugeot 3008 gibi arabalarda görülen özellikleri (adaptif hız sabitleyici, şerit yardımı ve kör nokta tanıma) kullanmaktadır.

Geliştirilmiş teknolojik panelvan …

Pazar liderlerinin sunduğu otomobil konforu; yumuşak dokunuşlu malzemeler ve çok sayıda bilgi-eğlence seçeneği ile kabin kalitesinde bir artış görüldü. Rahatça yolda kalmanızı sağlamak için dokunmatik ekranlı navigasyon, ses kontrolü, akıllı telefon bağlantısına sahipler. Çok sayıda USB ve 12 Volt şarj seçeneği de artık çoğu ticaride bulunmaktadır.

Orta büyüklükteki kamyonetlerin çoğu, çok yönlülüğü daha da artıran üç koltukla birlikte gelirken, akıllı geçişli yükleme seçenekleri, yükleme alanına sığmayan ekstra uzun eşyalar gibi durumlara  taşırken yardımcı olabilir. Ve bir inşaat sahasındaysanız, bazı kamyonetler artık zorlu yollarda çekişi artırmak için tasarlanmış daha ince çamur ve kar lastikleri ile birlikte, değiştirilebilir çekiş kontrolü seçeneği ile birlikte geliyor.

Orta ölçekli kamyonet sınıfında çokça bulacağınız bir şey ise, markalar arasındaki ortaklıktır. Citroen ve Peugeot , orta boy minibüslerini üretmek için Toyota ile işbirliği yaptı ve şimdi Vauxhall da dahil oldu.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here