Nissan Leaf Tekna’nın özellikle şehir içinde sürmesi kolay ve rahattır. Daha geniş bir alıcı yelpazesine hitap etmesini sağlayacak iyi bir menzile sahiptir. Etkileyici miktarda teknolojiye ve küçük bir aile için yeterli alana sahiptir.

İlk Nissan Leaf elektrikli otomobillerin öncüsüydü. Şimdi ise elektrikli tahrik sisteminden en iyi şekilde yararlanmaya yardımcı olmak için tasarlanmış gelişmiş bir menzile ve son teknoloji üzerine inşa edildi.

Leaf Teknik Özellikleri

leaf

WLTP testlerine göre, Nissan 300 kmlik bir menzile sahiptir. Daha önce hiç elektrikli araba sürmediyseniz, sizi en çok şaşırtacak olan şey, sürmesinin ne kadar kolay olduğudur. Gaz pedalına dokunduğunuz anda, otomobil sorunsuz ve kolay bir şekilde hızlanır. Son derece duyarlıdır, bu da onu sürmek için keyifli bir araba haline getiriyor.

leaf

Şehir dışında, Leaf’in ne kadar sessiz olduğunu gerçekten takdir edeceksiniz. Nitekim Nissan, benzer büyüklükteki içten yanmalı motorlara sahip rakiplerinden % 30 daha sessiz olduğunu iddia ediyor. Biraz lastik gürültüsü fark edeceksiniz, ancak bunun tek sebebi aracın çok sessiz olmasıdır.

Motorlar

leaf

Standart Leaf, enerjisini 40kWh pilden alan 148bhp elektrik motoruna sahipken, uzun menzilli Leaf e + 62kWh pil ile 214bhp elektrik motoruna sahiptir.

Nissan geçen yıl Tokyo’da bir kez daha Nismo Leaf konseptini tanıttı. Çift motorlu dört tekerlekten çekişli model, Ford Focus RS’e rakip olacak bir performans vaat ediyor

16 inç alaşım jantlar, 8 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, arka görüş kamerası ve Nissan’ın şeritten ayrılma uyarısı ve arka çapraz trafik uyarısı dahil olmak üzere eksiksiz sürücü destek sistemleri paketi ile birlikte geliyor. N-Connecta donanımından, otomobil ayrıca renkli camlar ve ön arka kapılar arasında siyah bir sütun ile birlikte gelirken, en üst Tekna modellerinde tam LED farlar bulunur.

Ön panelin ve kapının üstündeki plastikler biraz kalitesizdir. Bazı parçalar tam olarak birinci sınıf görünmüyor. Ancak hepsi Nissan’ın Washington, Tyne ve Wear’daki fabrikasındaki ekip tarafından mükemmel bir şekilde bir araya getirildi.

Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

Her model, analog hız göstergesinin yanında özelleştirilebilir 8 inç TFT ekran, Bluetooth bağlantısı ve akıllı Nissan Connect EV sistemi ile birlikte gelir. Bu size yalnızca Android Auto ve Apple CarPlay değil , aynı zamanda yolculuğunuzu planlamanıza yardımcı olacak, gerekirse şarj edebileceğiniz yerleri gösteren akıllı bir navigasyon sistemi de sağlar.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here