Mercedes C Serisi’nde Değişen Ne Var?

0
11978

Mercedes C Serisi’nde Değişen Ne Var?  Bu soruya yanıt aradık. Sıfır Mercedes C almayı düşünenlere özel bir içerik. 2018 model C Serisi incelemesiyle aracın motor seçenekleri, tasarımı, fiyatı ve daha fazlası. Elbette yeni C Serisi görselleri eşliğinde…

Mercedes C Serisinde Değişen Ne Var?

Mercedes C Serisi'nde Değişen Ne Var?Autoshow Dergisi Mart 2018 sayısında Lars Busemann, yeni C Serisi yorumunda şöyle demiş: “Büyüğü küçüğün içine sığdırmışlar. Yeni C Serisi, E Serisinden alınan yeniliklerle güçlenmiş”. Gerçekten de E Serisinin tüm konforunun bu otomobilde olduğunu görmek oldukça etkileyici. İşte Yeni C Serisi hakkında diğer detaylar…

Öncelikle Mercedes Türkiye’den alınan bilgilere göre Dünyada satılan her beş Mercedes’ten biri C Serisi. Bu da orta segmenti marka için çok değerli kılıyor. 2018 yılının otomotiv sektörünü biraz zorlayacağı belliydi.

Bu iki bilgiden yola çıkan, aslına bakarsanız üretim hayatına başladığı tarihten beri tabloları iyi okuyan, Mercedes markası C Serisini iyice bir elden geçirdi. Kullanıcı deneyimlerine tek tek baktı. Her bir yorumu dikkate aldı. Sonuç mu; bizce çok iyiden de iyi olmuş.

İlk kez 2014 yılı Şubat ayında gördüğümüz 205 kasa kodlu Mercedes C Serisinde değişenler şöyle:

2018 Model Mercedes C Serisi

Mercedes C Serisi nde Değişen Ne Var?Ön tampon biraz değişmiş görünüyor. Elmas ızgara da biraz farklı görünüyor. Difilüzör irileşmiş. Far ve stoplarda da biraz daha keskin hatlar söz konusu.

Aslına bakaranız yeni C Serisindeki dış tasarım değişimini ancak gerçek bir Mercedes tutkunu anlayabilir çünkü o kısımda detaylarda oynanmış o kadar. Ana karakter değişmemiş. Ama zaten aracın tasarımı pek de eleştirilmiyordu. Peki, Mercedes C Serisinde değişenler neler?

Makyajlı C Serisinde teknolojik detaylar oldukça yenilikçi. Kontrol edilebilir LED farlar, ortam ışığına göre kendini ayarlayan aydınlatma sistemi, karoser altına gömülü dijital detaylar da önemli. Ayrıca opsiyonel ancak E ve S serisindeki geniş ekran C Serisinde de kullanılabiliyor.

Mercedes C Serisi’nde Değişen Ne Var?

Mercedes C Serisi'nde Değişen Ne Var?Mercedes C Serisine 4 Silindirli Dizel Motor!

E Serisindeki yeni 4 silindirli dizel motoru, 2.0 litrelik hacme sahip tüm dizellerin yerini alıyor. Benzinli motor ise değişmedi.

Makyajlı C Serisi Ne Zaman Türkiye’de?

Temmuz ayında Avrupa’da ve sonrasında da Türkiye’de olacak.

Makyajlı C Serisinin fiyatı Ne?

2018 model C Serisinin fiyatı henüz açıklanmadı.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here