Mercedes-AMG C 43 estate, güçlü dizeller ile V8 C 63 arasında mükemmel bir orta yolu temsil ediyor. Güçlü çift turbolu V6, bol miktarda performans sunarken, 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemi onun yolu mükemmel bir şekilde tutmasını sağlıyor.

C 43 Estate Teknik Özellikler

AMG mühendislerinin şimdiye kadar odak noktası kaba kuvvet ve düpedüz sürüş dinamikleriydi. Ancak günümüzde vergi ve yakıt fiyatları nedeniyle ne yazıkki bunlar geri tepti. AMG C 43 estate ile müşterilerini doyurmayı umdu. Ancak bir saniye bile bu AMG 43’ün yavaş olduğunu düşünmeyin. C43 Estate modeli, 0-100 km / s’den (4,7 saniye) itibaren Coupe kadar hızlıdır ve yine de elektronik olarak sınırlı bir 155 mil / saat hıza ulaşmaktadır. Bununla birlikte, yedi vitesli V8 amiral gemisi C-Serisi’nin aksine, bu AMG C 43, dokuz vitesli bir otomatik şanzımana bağlı çift turbolu bir V6’ya sahiptir. Ayrıca, yalnızca arkadan itişli değil, 4MATIC dört tekerlekten çekiş ile de mevcuttur ve her türlü hava koşulunda çekiş gücü sağlar.

C 43 Estate

Tabii ki, ağabeyinde olduğu gibi, sahiplerine Comfort, Sport ve Sport + ayar seçenekleri sunan adaptif amortisörler ile AMG’nin ayarlarını beğeninize göre değiştirebilirsiniz. Tüm gün Comfort modunda seyredecek. Ancak, yol virajlı hale geldiğinde ve işler çok gergin hissetmeden güzelce sertleştiğinde onu Sport + olarak değiştirin. Dört tekerlekten çekişin güvenliği sayesinde rahatlıkla gazlayabilirsiniz. Standart olarak sunulan spor egzoz, rahatsız edici bir şekilde yüksek ses çıkarmadan tatlı bir ses çıkarır.

C 43 Estate

Konforlu koltuklar, güzel tasarlanmış gösterge paneli ve okunması kolay kadranlar burayı uzun yolculuklarda oturmak için hoş bir yer haline getiriyor. Ancak sunulan performansa rağmen, bu C-Serisi alan veya pratiklik açısından hiçbir şey kaybetmez. Yine de bu bile baş mesafesini çok fazla etkilemezken, uzun dingil mesafesi daha uzun yetişkinler için yeterli bacak mesafesi anlamına gelir. 490 litrelik bagaj ve 40:20:40 bölünmüş arka koltuklar çoğu için yeterli olacaktır. Standart donanım listesi iyi, tüm modeller ince AMG stili alıyor, tam LED kuyruk- ışıklar, 18 inç jantlar ve mükemmel spor egzozu. İçeride ısıtmalı spor koltuklar, açık kırmızı emniyet kemerleri ve Garmin uydu navigasyonlu yedi inçlik bir merkezi ekran bulacaksınız.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here