Ford ve MS-RT, Ranger pikap kamyonunun yükseltilmiş bir versiyonunu piyasaya sürdü. Yeni Ranger, Ford Transit Custom ve Transit Connect kamyonetlerinin özel olarak modifiye edilmiş MS-RT versiyonlarına katıldı ve bu yıl yaz aylarında satışa sunulacak.

MS-RT, amiral gemisi Ford Ranger Wildtrak’ı başlangıç ​​noktası olarak kullandı. Şirket daha sonra yeni bir karbon fiber efektli radyatör ızgarası ve yeni sis lambaları ile yeniden tasarlanmış bir ön tampon ekledi. Aynı suni karbon fiber kaplama, pikabın kapı aynalarında da kullanılırken, ön kapıları ve bagaj kapağı “MS-RT” amblemleri eklendi.

Yenilenen Tasarım

Yeniden tasarlanan Ranger ayrıca bir dizi agresif genişletilmiş tekerlek dodiği, daha geniş yan basamaklar ve yeni 20 inç OZ Racing alaşım jantlarla birlikte geliyor. Paket, standart pikabın arka yük çubuğunun daha aerodinamik bir versiyonuyla tamamlandı.

İçeride, alıcılar bir ortam aydınlatma sistemi, MS-RT markalı paspaslar, yeni bir deri direksiyon simidi bulunmakta. Ford’un sekiz inçlik SYNC 3 bilgi-eğlence sistemine sahip. Ranger’ın ısıtmalı koltukları da siyah deri döşeme ve kontrast oluşturan turuncu dikişlerle yeniden süslendi ve iki ön koltuk MS-RT logosu ile işlendi.

Ranger Performansı Aynı Kaldı

MS-RT Ranger, Ford’un en üst düzey turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli dizel motorundan güç alıyor. Bununla birlikte, firmanın modifiye edilmiş ticari araçlarının geri kalanı gibi, standart modelden daha fazla güç üretmiyor, motor çıkışı 210bhp ve 500Nm torkta kalıyor.

Motor standart olarak 10 vitesli bir otomatik şanzıman ve mekanik bir dört tekerlekten çekiş sistemi ile eşleştirilmiştir. Ford’un söylediği gibi 1.098 kg’a kadar bir yük taşımak veya 3.500 kg’lık bir maksimum ağırlığı çekmek için yeterlidir. Ford ayrıca, kabin içine sentezlenmiş bir egzoz notası gönderebilen isteğe bağlı bir ekstra olarak uygulama kontrollü bir ses kutusu sunuyor.

Tüm modeller, iki güç çıkışı seçeneğiyle Ford’un 2.0 litrelik EcoBlue dizelini kullanıyor. Her ikisi de en zorlu araziyle başa çıkmak için torka ve seçilebilir dört tekerlekten çekişe sahip. Yine de, dört kapılı bir çift kabinli Wildtrak veya Limited modeli veya yakın zamanda piyasaya sürülen Ranger Thunder gibi özel sürümlerden birini seçerseniz, o zaman iyi donanımlı bir 4×4 ailesi de elde edersiniz.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here