opel fiyat listesi

Opel Türkiye’de birçok kullanıcı tarafından benimsenmiş bir markadır. Bu yüzden ülkemizde ve dünyada oldukça güzel satış rakamları yakalamayı başarmıştır. Bununla birlikte her geçen gün tasarımlarını ve teknolojilerini geliştirmektedir. Opel marka araçların yer aldığı yeni Opel Fiyat Listesi içeriğimizde Şubat 2022 fiyatlarını sizler için listeledik. Şubat ayına özel 292.000 TL‘den başlayan fiyatlarla sizde bir Opel sahibi olabilirsiniz.

1Opel Fiyat Listesi Şubat 2022 | Opel Corsa

Rakiplerine kıyasla Opel Corsa, oldukça modern ve şık tasarımı ile öne çıkıyor. Sürücüler tarafından oldukça sevilmeyi başaran bu kasa da, Opel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak bir araç tasarlamayı başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş. Ayrıca yeni Opel Corsa, rahat ve konforlu iç mekanı ile oldukça güzel satış rakamları yakalayacağa benziyor. Bununla birlikte Opel Corsa’nın sürücüler tarafından kabul edilecek miktarda donanım ve motor seçeneği bulunuyor. Fiyat listesi ise şu şekilde:

Ayrıca Opel Corsa’nın birçok opsiyonu bulunuyor. Opsiyon listesi ise şöyle:

2Opel Fiyat Listesi Şubat 2022 | Yeni Crossland

Opel Crossland oldukça modern ve dikkat çeken bir tasarıma sahip. Bir yandan geniş hacmi ile dikkat çekerken diğer yandan sportif görüntüsü ile kullanıcılarını tatmin ediyor. Yeni Corssland’ın 3 farklı paketi bulunuyor. Yeni Opel Crossland Şubat Ayı Fiyat listesi ise şöyle:

Yeni Crossland’ın opsiyonları ise şu şekilde:

3Opel Fiyat Listesi Şubat 2022 | Opel Insignia

Opel ailesinin sevilen üyesi Opel Insignia keskin çizgileri ve dinamik hatlarıyla oldukça sportif bir tasarıma sahip. Aynı zamanda geniş gövde yapısıyla heybetli bir duruş sergileyen Yeni Insignia güçlü yol tutuşu ve performansı ile dikkat çekiyor. Yeni nesil sürüş asistanları ve gelişmiş güvenlik sistemlerine sahip olan Opel Insignia konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuğun keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Yeni Insignia Opel Fiyat Listesi Şubat ayı kampanyası ile 779.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Opel Insignia’nın ayrıca birçok opsiyonu bulunuyor. Kullanıcılar bu opsiyonları ekstra ücret karşılığında araçlarına eklettirebiliyor.

4Opel Fiyat Listesi Şubat 2022 | Opel Combo Cargo

Opel’in “Hayatı kolaylaştıracak iş ortağınız” sloganıyla tanıttığı Combo serisinin farklı bir modeli olan Combo Cargo sadece tek motor seçeneğine sahip. Yüksek taşıma kapasitesi, geniş iç hacim ve akıllı yenikleriyle Opel Combo Cargo 194.400 TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

5Opel Fiyat Listesi Şubat 2022 | Opel Combo Life

İlk serisi 1986 yılında üretilen Opel Combo, tasarımı ile günümüzde birçok alanda kullanılmaya uygun. Aile arabası olarak kullanılabileceği gibi ayrıca ticari araç olarak da kullanılabilir. 371.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Combo, farklı motor ve şanzıman seçeneklerine sahip.

6Opel Fiyat Listesi Şubat 2022 | Opel Vivaro Cargo

Akıllı teknolojileri ve yüksek taşıma kapasitesi ile kullanıcılar tarafından oldukça sevilen Vivaro Cargo, katlanan koltukları sayesinde üretkenliğinizi arttırır. 375.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Vivaro Cargo oldukça şık bir tasarıma sahip.

Diğer birçok Opel modelinde olduğu gibi Vivaro’da da 4.000 TL farkla, metalik renk opsiyonuna sahip olabilirsiniz.

7Opel Fiyat Listesi Şubat 2022 | Opel Mokka

Opel’in teknoloji ve keskin hatlarla birleştirdiği yeni aracı Opel Mokka sürücüler tarafından oldukça sevilecek gibi duruyor. Tek tip ve motor seçeneği bulunan Opel Mokka 575.900 TL’den başlayan fiyatlardan satılıyor.

8Opel Fiyat Listesi Şubat 2022 | Opel Zafira Life

Rahat bir iç mekana ve yenilikçi teknolojilere sahip Opel Zafira Life, oldukça modern bir tasarıma sahip. Almanların hem şirketiniz hem aileniz için iyi düşünülerek tasarlamış olduğu araca 563.900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

 

Arabam Kaç Para?

Trink Sat!

İkinci El Otomobil İlanları

 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here