Rusya’nın otomotiv endüstrisinin önemli bir oyuncusu olan Lada, ürettiği farklı modellerle geniş kitlelere ulaşabiliyor. Lada, genellikle güçlü motorları, dayanıklılığı ve uygun fiyatları ile tanınıyor. Marka, teknolojik olarak da gelişmeye devam ediyor ve tüm modellerine yeni özellikler ekliyor. Lada markasının 2024 Nisan ayı güncel fiyat listesini burada bulabilirsiniz.

Lada(4X4) 5 Kapı ve Urban Fiyat Listesi Nisan 2024

Lada Fiyat Listesi

Otomobil dünyasında dikkat çeken modellerden biri olan Lada 4×4, Rus otomotiv sanayisinin bir ikonu olarak kabul ediliyor. Hem tasarımı hem de performansıyla öne çıkan bu efsanevi SUV, zorlu arazi koşullarında bile güçlü bir performans sergiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi aracın birçok zeminde çekişini en üst düzeye çıkarıyor. 5 kapılı versiyon sürücülere daha fazla erişim kolaylığı ve pratiklik imkanı sunuyor. Lada 4×4 model arazi araçları 1.7 litrelik benzin motoruna sahip. Bu motorun maksimum tork değeri ise 129 nm. Yakıt tüketimi ise şehir içinde 12.1lt/100km, şehir dışında 8.3lt/100km ve ortalama 9.9lt/100km diyebiliriz.

Model Nisan Fiyatı
LADA (4×4) 3 KAPI
LADA (4X4) 3 KAPI URBAN
LADA (4X4) 5 KAPI
LADA (4X4) 5 KAPI URBAN

LADA, araç modellerinin anahtar teslim fiyatlarını resmi web sitesinde belirtmediği için satış kuruluşuyla iletişime geçmenizi öneririz.

2. El Lada Modellerini Burada Bulabilirsiniz!

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here