DS’nin sunduğu her yeni otomobil, markanın kendi kimliğini oluşturmasına yardımcı oluyor. İyileştirme ve sürüş sorunları devam eden DS 4 Crossback, buna rağmen Volvo ve Mercedes rakiplerine premium bir hatchback crossover’ın nasıl yapılması gerektiğini gösteriyor. Citroen ile ayrılan DS, sevilmemiş DS 4  yeniledi ve yeni, daha sağlam Crossback’i pazara sundu.

 

Hatchback, coupe ve SUV stillerinin sıra dışı karışımı, onu normal DS 4’ten ayırıyor. Sürüş yüksekliği 30 mm yükseltilirken, tavan rayları eklendi ve ön ve arka tamponlar makyajlandı. DS, Her dört DS 4 satışından birinin Crossback olacağını tahmin etti.

Crossback Dış Tasarım Farkı

Beklediğiniz gibi, yeni odağı göz önüne alındığında, sahte bir SUV makyajı verildi ve şimdi karartılmış ön ve arka tamponlar ve tavana monte bir spoyler ile donatıldı. Görünüşe rağmen, değişiklikler tamamen kozmetik olduğu için değişiklikleri fark etmek kolaydır. Güzel tasarımı, onu Volvo V40 Cross Country, Mercedes GLA ve Infiniti QX30 gibi rakiplerinden ayırıyor.

İçeride, normal modelden gerçek bir fark yok, bu nedenle markanın birinci sınıf bir ürün yaratma arzusu, sunulan kit ile vurgulandı. Bu, tipik Citroen genişleyen ön cam, uydu navigasyon, deri ve klima kontrolünü içerir. Daha ucuz olan Peugeot 308’in malzeme kalitesinde gerçek bir artış olmaması üzücü , çünkü kaplamaların bir kısmı BMW , Mercedes veya Audi’den gelen hiçbir şeye yaklaşmıyor.

Daha sinir bozucu olan ise, uzun boylu sürücüler için garip bir sürüş pozisyonudur, çünkü her yönden ayar seçeneklerine rağmen direksiyon size yeterince yaklaşmaz ve pedallar tuhaf bir şekilde yüksektir. Öndekiler sunulan alandan memnun kalacaklar, ancak daha büyük bir sorun, dar arka kapılardan sınırlı erişim. Orada, tavan boşluğunun olmaması nedeniyle bir klostrofobi hissi var ve arka camları açmanın hala bir yolu yok.

Motor seçenekleri sınırlıdır. DS 4’ün üç benzinli motor ve üç dizel ile sunuldu, Ancak Crossback yalnızca bir 1.2 litre benzin ve 1.6 litre ve 2.0 litre olmak üzere iki dizel ile geliyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here