M3 : çok daha pahalı süper arabaları utandırabilecek vahşi bir süper sedandır. Tabii ki, uzun zamandır tercih edilen performans sedan modeliydi , ancak BMW’nin önceki nesil otomobilin yüksek devirli, atmosferik V8’ini bir avantaja çevirmesinin ardından , BMW M3’ün bu versiyonu turboşarjlara sahip ilk model olarak sunmaya başladı.

Kuşkusuz, Mercedes-AMG C 63 ile karşılaştırıldığında daha acımasızdır ve Alfa Giulia Quadrifoglio kadar keskin değildir. Ancak yine de pratik ve fiyatına göre çok fazla performansa sahiptir.

Keskin direksiyon ve kaya gibi sağlam gövde kontrolü, şasi üzerinde özgürce hareket etmenize ve inanılmaz kavrama seviyelerine sıkıca yaslanmanıza izin verirken, hızlı direksiyon da mükemmel yön değişiklikleri sağlar. Sadece dikkatli olun, çünkü motor ve keskin gaz aynı zamanda otomobilin ıslak zeminde bir tehlikeli olabileceği anlamına gelir.

M3 Motor ve şanzıman

Seride sadece bir motor seçeneği var; iki turboşarjlı 3.0 litrelik sıralı altı ünite. Yeni düzenin eleştirilecek yönleri var, ancak çarpıcı bir performans sunduğu inkar edilemez.

Genel olarak, M3’ünüzü daha da özelleştirmek istiyorsanız, çok sayıda deri ve yumuşak dokunuşlu plastiğin yanı sıra daha sportif karbon fiber ve alüminyum kaplama ile kalite iç mekanda harika hissediyor. Gösterge paneli net bir şekilde okunabilir; bu, gözlerinizi hızlı bir şekilde yoldan ayırmanız gerektiğinde çok yardımcı olur.

Kabin tasarımı, BMW serisindeki diğer modellerden aşinadır. Tasarım ve malzeme kalitesi söz konusu olduğunda en az Mercedes-AMG C63 kadar özel hissettiriyor, ancak en son Audi RS 4 Avant buradaki her iki rakibinden bir adım önde.

M3 dört kapılı bir sedan olduğundan, arkaya erişim kolaydır ve ayrıntılara gösterilen özen, rahat koltuklar ve diğer birkaç özel özellik ile arka tarafta da aynı derecede iyidir.

M3 CS için tasarım değişiklikleri arasında karbon fiber kaput, hafif, mat gri dövme 19 inç jantlar, ön karbon fiber ayırıcı, arka spoyler ve difüzör yer alıyor.

Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

İDrive sistemi, iletim tünelinde bulunan bir döner tekerlek tarafından kontrol edilir. Radyo, uydu navigasyonu vb. İçin düğmelerle çevrilidir, bu nedenle istediğiniz bilgi-eğlence sistemi alanına hızlıca atlamak için birçok kısayol tuşu vardır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here