Benzinli Otomatik Nissan Qashqai İncelemesi

0
11032

Benzinli Otomatik Nissan Qashqai incelemesi ile aracın teknik özelliklerine baktık. Aklınızda 2019 Nissan Qashqai varsa ya da benzinli Qashqai ne kadar yakar gibi soruların yanıtlarını arıyorsanız okumaya devam edin.

Benzinli Otomatik Nissan Qashqai İncelemesi

Benzinli Qashqai yakıt tüketim miktarı çok merak ediliyor. Biz de yakıt tüketimi sıfır Qashqai fiyatları, yenilenen tasarım ve teknik özellikler ekseninde aracı değerlendirdik.

Compakt crossover sınıfının ilk ve en popüler öncülerinden olan Qashqai, geçirdiği her bir makyajla daha fazla kişinin tercihleri arasına girmeye başladı. 2018 makyajlı Nissan Qashqai epeyce değişti. Tampon tasarımı, krom çerçeve, daha yuvarlak hatlar, sportif bir algı yaratmış. Eski profil çizgileri korunurken otomobilin arkasında tıpkı önde olduğu gibi iri tamponlar ve koyu zeminli stoplar kullanılmış.

Qashqai’nin iç mekanı eskiye oranla bir tık daha şık ve kalite algısı daha yüksek. Kapı tutaçlarında yumuşak malzeme kullanımı gibi detaylar da bu algıyı güçlendiriyor.

Nissan Qashqai Motor Seçenekleri

Yeni QashqaiYeni Qashqai motor seçenekleri şöyle:

  • Dizel Qashqai: 1,5 litrelik 110 HP manuel
  • Dizel Qashqai: 1,6 litrelik 130 HP
  • Dizel Qashqai: 1,6 litrelik 130 HP 4X4
  • Benzinli Qashqai: 1,2 litrelik 115 HP

Qashqai’nin küçük silindirli motoru vergi avantajı sağlıyor. Üstelik küçük motor hacmine rağmen turbo sayesinde iyi bir tork verisi sunabiliyor. İşin güzel yanı da 1560cc motoru ile Qashqai, crossover sınıfının en az yakan araba modellerinden biri.

Nissan Qashqai Bagaj Hacmi ve Boyutları

Qashqai’nin bagajı 401 litre. Qashqai bagaj hacmi ile sınıfının en iyi seçeneklerinden biri. Üstelik geniş ağızlı bir bagaj tasarımı var ve arka koltukların yatırılabiliyor olması yükleme alanını epeyce genişletiyor. Qashqai’nin boyutları şöyle:

Uzunluk: 4394mm

Genişlik: 1806mm

Yükseklik: 1590mm

Dingil Mesafesi: 2646mm

Depo Kapasitesi: 55 litre.

Ağırlık: 1343kg

Nissan Qashqai

Sıfır Qashqai Fiyat Listesi

Sıfır km Nissan Qashqai fiyatları motor seçeneği ve donanım paketine göre değişiyor. Qashqai fiyatı 110 bin Tl bareminde seyrediyor.

Sıfır Nissan Qashqai fiyat listesi için buraya tıklayın!

Qashqai Ne Kadar Yakıyor?

Fabrika verilerine göre benzinli otomatik Qashqai yakıt tüketim ortalaması 5,6 litre.

 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here