2018 Benzinli Otomatik Hyundai Elantra İncelemesi

1
19863

Benzinli otomatik Hyundai Elantra ne kadar yakıyor? Hyundai Elantra hızlanma verileri nasıl? 2018 model Elantra fiyatları nasıl? Peki, Hyundai Elantra’nın bagaj hacmi ne….

Benzinli Otomatik Hyundai Elantra İncelemesi

Benzinli otomatik Hyundai Elantra incelemesiyle araca yakından baktık. Sıfır Elantra fiyatı, ikinci el Hyundai Elantra modelleri gibi çok merak edilen sorulara yanıt aradık. 2018 model Hyundai Elantra’nın teknik özellikleri, yakıt tüketimi ve bagaj hacmi gibi verilere baktık. işte detaylar…

2018 Model Hyundai Elantra

Kompakt sedan sınıfının güçlü ve çok tercih edilen bir temsilcisi olan Elantra, 1,6 litrelik benzinli versiyonuyla filoların da çok sevdiği bir otomobil. Bagaj hacmi çok geniş olan aracın içi de oldukça ferah ve konforlu. Peki, sıfır km Hyundai Elantra fiyatları nasıl ve aracın teknik özellikleri neler?

Hyundai Elantra Fiyatları

Sıfır km Hyundai Elantra almayı düşünüyorsanız sedan karoserde en uygun fiyatlı seçeneklerden bir olduğunu hemen söyleyelim. Daha net bir yorumlar; Sıfır km Hyundai Elantra benzinli versiyonu, sıfır otomatik sedan araba arayanlar için en uygun fiyatlı seçeneklerden biri. Style donanım paketinde benzinli otomatik Elantra fiyatı 95.900TL‘den başlıyor.

İkinci el Hyundai Elantra modelleri de hasar durumu, yaşı ve km bilgisi göz önüne alınarak tercih edilebilir.

Hyundai Elantra Teknik Özellikleri Nasıl?

Teknik özellikleri açısından da sedan sınıfta oldukça verimli veriler söz konusu. Aracın 6 ileri otomatik şanzımanlı benzinli kombinasyonu keyifli ve konforlu bir süsüş sunacak şekilde optimize edilmiş. Elantra’nın motor gücü, yakıt tüketimi ve hızlanma verileri şöyle…

Hyundai Elantra Motoru

Motor tipi sıralı motor. Önde ve enlemesine konulmanıyor. Benzinli motor, 1591cc gücünde. 4 silindir 16 subaplı Elantra motorunun maksimum gücü 94kW/127 HP 6300 d/d. Maksimum Tork verisi 155Nm 4850d/d.

Elantra Ne Kadar Hızlı?

Elantra’nın maksimum hızlanması 195km/s. 0-100km/s hızlanmasını da 11,8 saniyede yapıyor.

 

Elantra’da Şanzıman ve Aktarma

Otomatik vitesli Hyundai Elantra 6 ileri şanzımanı önden çekişli şekilde optimize edilmiş.

Hyundai Elantra Benzinli Ne Kadar Yakıyor?

yakıt tüketimi konusunda ortalama verisi 6,9 litre/100km. C0′ salınımı 161gr/km.

Hyundai Elantra’nın Boyutları

Hyundai Elantra boyutlarına baktığımızda toplam ağırlık, 1325kg. Uzunluk: 4570mm, genişlik: 1800mm ve yükseklik de 1450mm. Dingil mesafesi ise 2700mm. Yakıt depo kapasitesi 50 litre olan aracın bagajı 458 litre.

İkinci El Araba İlanları

 

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here