En iyi 3 MINI Countryman Karşılaştırması

0
3206
En iyi 3 MINI Countryman Karşılaştırması

En iyi 3 MINI Countryman başa baş yarışıyor: işte kazananımız

Bununla birlikte MINI Countryman, ilginç İngiliz markasının hayranlarına küçük bir aileye uyan ve çeşitli yaşam tarzı aktivitelerine hitap eden daha pratik bir ürün sunuyor. Ayrıca Farklılıklar hakkında daha iyi bir fikir edinmek için En iyi 3 MINI Countryman Karşılaştırması

Bununla birlikte Bugünkü asıl amacımız MINI Countryman serisinde mevcut olan üç donanım seviyesine bakacağız En iyi 3 MINI Countryman Karşılaştırması. Ayrıca Her donanım seviyesi farklı güç aktarma organları ve özelliklere sahip olduğundan, bu yazının amacı, üçlü arasındaki oldukça büyük fiyat farkını göstermek için  modeller arasındaki temel farklılıkları göstermektir.

Güç Aktarma Organı

Bununla birlikte Yeni MINI Cooper Countryman, gücünü ön tekerleklere 7 ileri çift kavramalı şanzıman aracılığıyla gönderen 1.5 litrelik, üç silindirli, turboşarjlı bir benzinli motordan güç alırken, Cooper S Countryman vites kutusunu Cooper ile paylaşıyor ancak 2.0 Gücünü ön tekerleklere de gönderen dört silindirli turbo motor. Ancak Amiral gemisi John Cooper Works (JCW) modeli, Cooper S’in 2.0 litrelik motorunun elden geçirilmiş bir versiyonuna sahip ve ayrıca markanın ALL4 dört tekerlekten çekiş sisteminden ve 8 vitesli  otomatik şanzımandan yararlanıyor.

MINI Cooper Countryman Yeni MINI Cooper S Countryman MINI John Cooper Works All4 Countryman
Motor 1.5 litre, 3 silindirli, turboşarjlı benzin 2.0 litre, 4 silindirli, turboşarjlı benzin 2.0 litre, 4 silindirli, turboşarjlı benzin
Bulaşma 7 ileri çift kavramalı otomatik 7 ileri çift kavramalı otomatik 8 ileri otomatik
Fiyat R591 524 R696 354 R901 940
Güç 100 kW 141 kW 225 kW
tork 220 Nm 280 Nm 450 Nm
0-100 km / saat 9,7 saniye 7.5 saniye 5.1 saniye
En yüksek hız 203 km / s 226 km/s 250 km/s
Yakıt tüketimi 6,3 L / 100 km 6,7 L / 100 km 7,6 L / 100 km
CO2 emisyonları 143 gr/km 153 gr/km 175 gr / km

 

Dış 

Buna rağmen  , her iki model de LED alır. Farlar ve sis lambaları, Union Jack motifli arka LED arka lambalar, Cooper’da çeşitli iki tonlu gövde boyası kaplamaları ve 17 inç alaşım jantlar ve Cooper S’de standart olarak 18 inç  her iki model de ALL4 ile sipariş edilebilir. Diğer yandan Daha fazla çok yönlülük arayanlar için dış tasarım paketi ve tavan rayları.Ayrıca  JCW türevi, benzersiz bir gövde kiti, hafif 18 inç alaşım jantlar ve kendisini serinin geri kalanından ayırt etmek için kırmızı fren kaliperleri içeren tasarım açısından en sportif olanıdır.

En iyi 3 MINI Countryman Karşılaştırması

 İç

Diğer yandan Üç modelin iç mekanı açısından yine Cooper, Cooper S ve JCW’nin 5,0 inç renkli ekran dijital gösterge paneli, spor deri direksiyon simidi ve 8,8 inç Connected Media  sistemi ile büyük ölçüde benzerdir. Böylece  Cooper modeli standart olarak kumaş/suni deri koltuklarla birlikte gelirken Cooper S’de deri parçalar bulunur. Ancak JCW modeli, standart olarak sunulan Dinamica/deri kombinasyonlu spor koltuklar ve kabini boyunca çeşitli ‘John Cooper Works’ amblemleri ile kendini farklı kılar.

MINI Countryman Ekipman

Spesifik Özellikler

Bununla birlikte Tüm modellerde hız sabitleyici, çok işlevli direksiyon simidi ;anahtarsız çalıştırma, ön ve arka elektrikli camlar, 40/20/40 katlanabilir arka koltuk; ISOFIX çocuk koltuğu montaj noktaları, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, altı hava yastığı gibi özellikler bulunur. ve iklim kontrolü. Ayrıca Tüm MINI modellerinde olduğu gibi; kişiselleştirme ve teknik özellikler açısından birçok isteğe bağlı ekstra belirlenebilir. Fakat JCW modeli, araç belirtilirken üç isteğe bağlı paketle sunulur. Ayrıca Bunlar ‘Classic’, ‘Signature’ ve ‘Iconic’i içerir ve fiyatları 30 000 ila R57 500 R arasında değişir ve her bir sonraki paket daha fazla özellik sunar.

MINI Countryman iç mekan

Sonuç

Üç MINI Countryman varyantı, aynı görünmesine; ve genel olarak konuşursak, aynı özelliklerin çoğuna sahip olmasına rağmen;ancak ilgili fiyatlarında büyük bir fark var. Ayrıca Bu boşluk, John Cooper Works modelinde, Cooper ve Cooper’ın modellerinden önemli ölçüde daha maliyetli hale getiren, her modele takılan güç aktarma organlarının yanı sıra bazı standart özelliklerden kaynaklanmaktadır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here