McLaren’in Süper Serisindeki başlangıç model 720S olarak biliniyor; bu sayı (720PS veya 710bhp) ortaya monte edilmiş 4.0 litrelik çift turbo V8’in muazzam güç çıkışına bir göndermedir. McLaren 650S’nin ikamesi olarak üretildi ve her açıdan acımasızca hızlıdır.  McLaren 720S’nin rakipleri arasında Ferrari 488 GTB ve Lamborghini Huracan Evo yer alıyor. 

Motorlar, performans ve sürüş

Muhteşem hızlanma ve şaşırtıcı yol tutuşu, mükemmel sürüş kalitesini bir araya getiriyor.

720S deneyiminin diğer tarafı, yavaşladığınızda ve seyretmek istediğinizde arabanın gösterdiği inanılmaz uysallıktır. Daha sonra mükemmel sürüş konforu kendine gelir ve motordan gelen seslerin olmaması ve ipeksi yumuşak otomatik vites geçişleri, otoyolda tamamen rahatlamış hissedeceğiniz anlamına gelir.

Motorlar

Koltukların arkasına yerleştirilen 4.0 litrelik motor, şirketin tanıdık V8’inin yeniden işlenmiş bir versiyonu. İkiz turbolar, gecikmeyi en aza indirecek şekilde tasarlandı. Ve bir dereceye kadar öylesiniz, sizi şok edici bir 2,9 saniyede 62 mil hızla hızlandıran bir roket gemisi yolculuğundasınız hissi vermekte.

Bununla birlikte, 720S’yi sürmek o kadar kolay ve o kadar rahat ki, günlük sürüşe daha uygun bir süper otomobil düşünmek zor. Özellikle çok yönlü müthiş vizyonuyla dikkat çekiyor. Arka kabin direklerini klostrofobik veya sınırlayan perdeler için kullanılan süper otomobil sürücüleri, McLaren’in havadar kabinine ve aracın yanlarına ve arkasına sağlanan dış görünümlere biraz şaşkınlıkla bakacak.

Telefonlar ve tuhaflıklar için alan sınırlıdır, ancak bunlar için orta konsolda yer bulabilirsiniz. Bagaj alanları (ön ve arka) nispeten sınırlı olsa da, koltukların arkasında fazladan bagajı bağlamak için kullanabileceğiniz büyük bir bagaj rafı var.

720s Boyut

McLaren 720S, supercar standartlarına göre oldukça kompakttır ve bir Porsche 911’den çok az daha uzun olan 4,544 mm burun-kuyruk ölçüsüne sahiptir. 2,161 mm ile Porsche’den fark edilir derecede daha geniş , ancak McLaren yolda bir Ferrari 488 GTB’den daha az yer kaplıyor.

720s Bacak mesafesi, baş mesafesi ve yolcu alanı

McLaren iki koltuklu araç, uzun yolcular dışında herkes için konforlu bir iç alan sağlıyor ve konaklama alanını kabul edilebilir. Kısmen direksiyon simidinin geniş ayar aralığı sayesinde, herkes mükemmel sürüş konumunu kolaylıkla bulmalıdır. 

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here