2020 Mazda MX-5 Miata Club RF, Targa Tipi Hardtop Roadster’dır. Yani popüler, küçültülmüş iki koltuklu, arkadan çekişli Mazda MX-5 Miata roadster ilk olarak güvenli bir tam güç geri çekilebilir hardtop (PRHT) ile eğildi ve onu Targa tipi (RF) güç-geri çekilebilir hardtop takip etti.

2020 MX-5 Miata, dört seviyede trim ve iki üst konfigürasyonda mevcuttur. Yumuşak tavan versiyonu Sport, Club ve Grand Touring’de geliyor. Geri çekilebilir üst versiyonda, spor donanım hariç tümü mevcuttur. Tüm MX-5 Miata, KODO “Hareketin Ruhu” tasarım felsefesiyle birlikte Mazda’nın eksiksiz SKYACTIV teknolojisi paketini kullanmaya devam ediyor.

2020 Mazda MX-5 Miata Club RF İnceleme!

Son birkaç yıldaki görsel değişiklikler, en iyi ihtimalle temalı baskılar, özel boyalar ve süslemelerle, olağanüstü derecede çekici bir yüz sunan şaşırtıcı derecede güzelleşene kadar 2016’ya kadar ince kullanıldı. Bu arada “RF” ve üst kısmı, Targa benzeri bir açık hava kruvazörü sergilemek için yerleştirildi. Üst kısım yukarı konumdayken, genel form bir mini Vette Coupe’den farklı değildir. Her iki yönde de işlem yaklaşık 13 saniye sürer.

Performans

Güç, boylamasına monte edilmiş 2.0 litrelik bir SKYACTIV-G DOHC, 16 supaplı, sıralı dört silindirli motor, 151 lb.-ft geliştirirken 7.000 rpm’de 181 beygir gücü ile mükemmelleştirilmiştir. Benzinli Doğrudan Yakıt Enjeksiyonlu motor tarafından üretilir.

Performans

Motorun enerjisini arka tekerleklere aktarırken, standart bir SKYACTIV altı ileri manuel kısa mesafeli şanzıman kullanılır. Mazda’nın direksiyona monte edilmiş vites değiştiricileri olan SKYACTIV Drive 6 ileri Spor otomatik şanzımanı da seçilebilir.

2020 Mazda MX-5 Miata Sleek Aero Tasarımı

Bir roadster, tanımı gereği, geleneksel olarak yumuşak bir örtüye sahip, üstü açık bir araçtır. Mazda, hem Club hem de Grand Touring modelleri için artık kısaca RF olarak anılan ve Geri Çekilebilir Fastback anlamına gelen Güç Geri Çekilebilir Sert Üstü sunmuştur. Miata için “binici ve atı bir arada” olarak tercüme eden temel “Jinba Ittai” misyon bildirimi devam ediyor. Miata’nın genel tasarım ifadesi, uzun bir kaput, kısaltılmış çıkıntılar, gövdede çok geriye taşınan kırpılmış bir kabin alanı ve pratik olduğu kadar ileri ve geri hareket ettirilen büyük tekerleklerle dört köşeye kadar temiz bir sürüş sağlar. Tasarım ipuçları Avrupa etkisini gösteriyor.

2020 Mazda MX-5 Miata Sleek Aero Tasarımı

Tasarım ekibinin hedefi, modernizasyon yoluyla, ancak otomobilin saflığından ve mirasından ödün vermeden ilerlemekti. Ön cam çerçevesi ve alüminyumdan yapılmış kapılar dışındaki tüm dış paneller ile profil düşük ve akıcıdır. Geleneksel yayların yerini alan ağ ve üretan koltuk malzemesi sayesinde koltuklar 2016 öncesi modellere göre daha ince.

2020 Mazda MX-5 İç Mekan Tasarımı

İki koltuklu kokpit, sürücünün etrafına odaklanmış, pedal konumu gibi sürücünün doğal ayak hareketiyle aynı hizaya gelecek şekilde optimize edilmiş insan merkezli bir sürüş pozisyonu sergiliyor. Kaput alçaktır ve ön cam A sütunları kıç tarafa yerleştirilmiştir ve daha iyi görüş için diktir. Dış boya renkleri artık kapı panellerinde görünüyor. Yolcular, aracın merkezi ile aynı hizada hissetmek için daha içeride konumlandırıldı, ancak yolcu alanı dar görünebilir.

2020 Mazda MX-5 İç Mekan Tasarımı

4,6 inçlik, tam renkli bir TFT ekran, mevcut Trafik İşareti Tanıma özelliğini kullanır. Ek özellikler arasında eğimli ve teleskopik direksiyon kolonu, standart bir arka görüş kamerası ve isteğe bağlıdır. Akıllı Şehir Fren Destekli Club i-ACTIVSENSE ve Şeritten Ayrılma Uyarısı bulunur. Teknolojinin öne çıkan özellikleri şunlardır: Mazda Gelişmiş Anahtarsız Giriş, koltuk başlığı hoparlörleri ve Bluetooth ahizesiz telefon ve ses akışına sahip BOSE® 9 hoparlörlü ses sistemi ve Adaptif Ön Aydınlatma Sistemi mevcuttur.

Îkinci El Mazda İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here