Lamborghini, Huracan Performante’ye ekstra teknolojiyi ve çığlık atan V10’u ekleyerek en küçük süper arabasını dönüştürdü. Huracan Evo belki de bir McLaren 570S kadar kullanışlı veya çok yönlü değil, ancak daha keskin, daha erişilebilir ve öncekinden daha heyecan verici. Lambo’nun saf tiyatro duygusundan da kaçınmak imkansız.

Bu yılın başlarında Lamborghini , zorlu Bahreyn Uluslararası Pisti etrafında kapsamlı bir şekilde elden geçirilmiş Huracan Evo’nun ilk deneyimini bize verdi. Birkaç değişikliklerle otomobilin bilgi-eğlence ve dış tasarımında yüzeysel ayarlama yaptı.

Huracan Evo Performans Güncellemeleri

Huracan Evo, bu yeni motora ek olarak, Titanyum giriş valfleri ve ‘rafine’ hafif bir egzoz sistemi de ekledi. Yine de bu arabanın çıkardığı ses sade değil; kısık, sağır edici, bağımlılık yapıcı. Tıpkı bir Lamborghini olması gerektiği gibi. Her zamanki gibi, bu motor sürüş deneyimine hakimdir. Üç sürüş modu vardır; her biri araca ayrı bir kişilik kazandırır.

Lamborghini’nin yedi vitesli çift kavramalı şanzımanı, vitesleri arasında sorunsuz bir şekilde hareket edecek. Uygun bir teşvik olmadan altıncı sıranın altına inmek isteksizdir, ancak kontrolü her zaman dört köşeli direksiyon simidinin arkasına yerleştirilmiş dokunsal metal F1lerle ele geçirebilirsiniz.

 Sürüş Konforu

McLaren ile eşleşemeyeceği bir başka alan da sürüş konforu. Evo, rahatsız edici bir araba olmaktan çok uzaktır. Bununla birlikte, Lambo’nun daha az çevik olduğunu öne sürmek için zorlanacaksınız. Evo’nun dört tekerlekten yönlendirme ve tork vektörü; tamamen yeni Lamborghini Dinamik Araç Entegrasyonu (LDVI) sistemi ile birlikte, otomobilin kendi ekseni etrafında dönerek tepelere doğru hızla ilerlemesini ve ayaklarında inanılmaz derecede hafif hissetmesini sağlıyor. Direksiyon o kadar da ağır değil, ancak ciddi düzeyde güven aşılayacak kadar doğru ve ilerici.

Huracan Evo, Audi tarzı dijital kadranlarla birlikte çalışan yepyeni bir 8,4 inç portre tarzı bilgi-eğlence sistemine sahip. McLaren’in gecikmeli ve uyuşuk düzeninin önünde ligler olsa da, hatasız değil. Menü düzenleri orta konsolda veya direksiyon simidinde ses seviyesini değiştirecek kadran veya düğme olmaması, sinir bozucudur. Apple CarPlay standart olarak gelir ve grafikler nettir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here