Hyundai Santa Fe, Skoda Kodiaq , Peugeot 5008, Kia Sorento ve Nissan X-Trail gibi piyasadaki güçlü rakiplerine harika bir alternatiftir. Bunun başlıca nedenleri, geniş iç mekanı, konforu ve oldukça iyi bir sürüş zevkine sahip olan yetenekli bir aile arabası olmasıdır.

Hyundai Santa Fe, Güney Koreli üreticinin serisindeki en büyük SUV olup, yedi koltuk pratikliği ve lüks bir SUV hissiyatı sunar. Sunulan sadece bir motor seçeneği var. 197bhp ile 2.2 litrelik turboşarjlı dört silindirli dizeldir. Bu, yalnızca dört tekerlekten çekiş ve altı ileri manuel veya sekiz ileri otomatik şanzıman seçeneği ile birlikte satılmaktadır.

Seçebileceğiniz sadece iki donanım seviyesi vardır: Premium ve Premium SE. Her iki versiyon da geniş bir opsiyon seviyesi sunuyor ve Premium SE, 19 inç jant, panoramik cam tavan ve soğutmalı ön koltuklar birkaç özellik sunuyor.

Hyundai’nin beş yıllık sınırsız kilometre garantisi, üreticinin güvenilirlik konusundaki iyi ününe bakılırsa, ciddi sorunların olması olası değildir.

HTRAC dört tekerlekten çekiş sistemi, en iyi yol tutan lastiği bulur ve gücü ona gönderir böylelikle yakıttan tasarruf sağlar. Eco modunda iki tekerlekten çekişe geri dönerken, Sport modu kavrama ve çekişi en üst düzeye çıkarmak için torku 50/50 öne ve arkaya böler.

Santa Fe motor seçenekleri, 0-60 hızlanma ve en yüksek hız

Dört tekerlekten çekişli Santa Fe modelleri, manuel ve otomatik şanzımanlarla sırasıyla 9,5 saniye ve 9,4 saniyede 100kmh’a ulaşır. En yüksek hız ise 127mph’dir.

Önceki nesil Hyundai Santa Fe’den çok daha cesur bir görünüme sahip olan en yeni Fe, büyük altıgen ızgarası, ince farlar, ayrıca yeni tamponlar ve yeniden tasarlanmış arka lambalarıyla daha küçük Hyundai Kona’dan ilham alan bir görünüme sahiptir. Tekerlekler 17 ila 19 inç arasında değişir.

Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

Hyundai Santa Fe Premium ve Premium SE modelleri, uydu navigasyon ve çevrimiçi bağlantı hizmetlerine sahip 8.0 inçlik bir sisteme sahiptir. Aracın uydu navigasyonunun (takılıysa) yıllık harita güncellemeleri en az 10 yıl boyunca ücretsiz sağlanır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here