Ford Fiesta İncelemesi

0
28944
Ford Fiesta 2018

Ford Fiesta incelemesi yaptık. 2019 Ford Fiesta incelemesi ya da 2019 Ford Fiesta testi arayanlar için detaylı bir çalışma oldu. Bakalım yeni Fiesta nasıl?

Ford Fiesta İncelemesi

2o19 Fiesta fiyatları ve özellikleri merak ediliyor. Yeni nesil Ford Fiesta, artık daha enerjik görünüyor. Güçlü ve modern tasarım detayları, zengin donanım özellikleri, yeni kişiselleştirme fonksiyonları ile Fiesta 2019 çok çekici.

Yeni Ford Fiesta Hakkında

Yeni Ford Fiesta selefinden çok farklı değil. Ancak çizgilerdeki sertlik biraz kırılmış. Boyutları selefine göre uzamış. Selefine göre daha iri, daha fazla yuvarlak hatları olan ve daha teknolojik bir araç var. LED gündüz farları, LED stoplar değişen tasarım detayları arasında.

Yeni Fiesta İç Mekan Özellikleri Nasıl?

İç mekanda yaşam alanı büyümüş. Koltuk minderleri daha uzun hale gelmiş. Ön ve arka minderlerin uzatılması daha fazla destek sağlamış. Bu da yolculuğu daha konforlu kılıyor. Açılabilir çift parçalı tavan uygulaması şık ve sportif ama baş mesafesini bir parça kısaltmış. Opsiyonel olan cam tavan yine de mekanda aydınlık ve ferah bir his yaratıyor.

Selefine göre sürüş pozisyonu biraz aşağı alınmış. Yeni nesilde multimedya ekranı da biraz daha aşağıda konumlanıyor. 8 inçlik ekran standart pakette var. B&Q Ses Sistemi de çok güçlü.

Yeni Fiesta Yorumları Nasıl?

Ford Fiesta kullanıcı yorumları nasıl? / Yeni Fiesta kullananlar ne diyor?

Araç hakkında en beğenilen özellik, yaktı ekonomisi. 1,5 litrelik dizel motor yakıt ekonomisinde çok başarılı. Cam tavanın arka taraftaki yolcular için kullanımı zor. 292 litrelik Fiesta bagaj hacmi de sınıfına göre iyi bulunan bir özellik. Geniş ön koltuk tasarımı ve iç mekandaki malzeme kalitesi de kullanıcıların sevdikleri arasında. Ancak pek çok Ford Fiesta yorumunda görüş açısının sınırlı olması konusuna değinilmiş. Elektronik güvenlik donanımları ve hava yastığı sayısı standart pakette eksik bulunuyor.

Ford Fiesta Yerine Ne Alsam?

Sıfır Ford Fiesta yerine küçük sınıfta alınabilecek çok model var. Rekabetin güçlü olduğu bir segmentten bahsediyoruz. Hyundai i20 veya VW Polo tercih edilebilir.

Dizel Otomatik Ford Fiesta Teknik Özellikleri

Dizel otomatik Fiesta’nın teknik özelliklerine baktığımızda aracın beklentileri özellikle sınıfına göre fazlasıyla karşıladığını görüyoruz. Bakalım Yeni Fiesta’nın motor özellikleri nasıl?

Ford Fiesta Motor Özellikleri

Motor Tipi ve Konumu: Fiesta dizel motoru, sıralı-turbo. Önde ve enlemesine konumlanıyor.

Motor Silindir Hacmi: 1499cc

Maksimum Güç: 62kW/85HP 3750d/d

Maksimum Tork: 215Nm 1750-2500 d/d

Dizel Fiesta Ne Kadar Hızlı?

Aracın maksimum hız verisi 175km/s. Diğer detaylar da şöyle:

0-50km/s Hızlanma: 4,0 saniye

0-80km/s Hızlanma: 8,5 saniye

0-100km/s Hızlanma: 12,7 saniye

0-120km/s Hızlanma: 19,1 saniye

Dizel Ford Fiesta Yakıt Tüketimi Ortalaması

Dizel Fiesta ne kadar yakar? Dizel otomatik Fiesta yakıt tüketimi ortalaması 3,5 litre.

Ford Fiesta 1,5 TDCi Titanium Fiyatı Ne?

Sıfır km Ford Fiesta fiyatları 100 bin TL bareminde seyrediyor. Bakım aralıkları 15 bin km’de bir. Aracın bakım maliyeti yıllık 1 bin tl civarında. Ford Fiesta garanti kapsamı da şöyle:

Mekanik: 4 yıl/ Boya: 4 yıl/ Korozyonda: 12 yıl

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here