2018 Honda Jazz İncelemesi: Özellikler ve Sürüş

0
15538

2018 Honda Jazz modeli son yılların en çok merak edilen otomobilleri arasında gösteriliyor. Honda Jazz otomatik var mı ya da Honda Jazz dynamic pakette neler var gibi sorular da çok popüler. Biz de Honda Jazz 2018 modeli incelemesi ile araç hakkındaki teknik detaylara ışık tutmak istedik. İşte yeni Honda Jazz hakkında bilinmesi gerekenler:

2018 Honda Jazz İncelemesi

2018 makyajlı Jazz daha dinamik görünüyor. Yeni Jazz hem tasarımda hem de motor konusunda epey değişti. Peki, makyajlı Jazz hakkında genel bilgiler neler?

Sıfır Honda Jazz ilanlarına göz gezdirmek için hemen tıklayın!

7 soruda 2018 model Honda Jazz’ı inceledik. İşte yanıtlar ve yeni Jazz görselleri

1. Yeni Jazz’ın Tasarımı Nasıl?

Otomobil eleştirmenleri yeni Jazz için hala modern ama daha şık yorumunu yapıyor. Yeni Jazz’ın en önemli tasarım özelliği öne çıkan ızgara ve far yapısı. Izgara daha geniş tutulmuş ve farlar modernize edilmiş. Eski aşırı oval yapı bazı tüketiciler tarafından çok eleştiriliyordu. Hatta hatırlarsınız “yumurta gibi” yorumları Honda Jazz tasarımı için çok yapılıyordu. Söz konusu Jazz yorumlarını dikkate alan Honda Jazz tasarım ekibi aşırı oval yapıyı terk etmiş. Onun yerine biraz daha köşeli hatlar var ve makyajlı Jazz tasarımında özellikle ön kısımda daha sert bir ifade söz konusu.

2. 2018 Model Honda Jazz Motor Özellikleri Nasıl?

Motor konusunda da oldukça yenilikçi olan yeni Honda Jazz, motor seçeneklerini arttırmış. Eskiden 1,3 litrelik benzinli Jazz tek alternatifken şimdi 1,5 litrelik seçenek de var.

3. Honda Jazz Otomatik Seçeneği Var!

Yeni Jazz’da şanzıman seçeneği de artmış. 6 ileri manuel şanzımanın yanı sıra artık 6 ileri otomatik Jazz seçeneği de var. Bu arada yeni Honda Jazz test sürüşü yapanların ortak görüşüne göre manuel şanzımanlı seçenek sürüşte eskiye oranla fark yaratıyor.

4. 2018 Model Jazz Fiyatları Nasıl?

Eğer sıfır km Honda Jazz fiyatına bakıyor ve bu otomobili almayı düşünüyorsanız öncelikle aracın eskiye oranla çok daha tatminkar olduğunu söylemek mümkün. Üstelik her açıdan. Yeni Honda Jazz fiyatı 93.900TL’den başlıyor.

5. Yeni Honda Jazz’ın Boyutları Nasıl?

Uzunluk: 3995mm, genişlik: 1694mm, yükseklik: 1550mm. Dingil mesafesi: 2530mm. Depo kapasitesi: 40 litre. Yeni jazz bagaj hacmi ise 354 litre. Koltukları katladığınız Jazzın bagajı 897 litre oluyor.

6. 2018 Jazz’ın Hızlanma Verileri Nasıl?

0-100km hıza 8,7 saniyede ulaşıyor. Jazz’ın maksimum hız verisi ise 190km/s.

7. Yeni Jazz Ne Kadar Yakıyor?

Benzinli 1,5 i VTEC Jazz ortalama 5,9 litre yakıt tüketimi yapıyor.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here