Yeni Seat Ateca Sınıfının En Uygun Fiyatlısı!

0
1263
Yeni Seat Ateca

Yeni makyajlanan Seat Ateca sınıfının sunduğu teknolojik özelliklere göre en uygun ve iddialı SUV modeli olarak dikkat çekiyor. Yapılan geliştirmeler neticesinde rakiplerinin donanımsal özelliklerini yakalayan model bu konuda da segment ortalamasını yakalamış durumda yer alıyor. Son dönemde C Suv segmentine artan büyük ilgiden dolayı bu segmentte yer alan modellerin satış rakamlarında yukarı yönlü patlamalar yaşanmıştı. Bu durum ise otomotiv üreticilerinin iştahını kabartarak, modelleri daha ihtişamlı ve alınabilir kılmak üzere çoğu model yenilenmişti. Bunlardan biri ise İspanyol Ateca olarak dikkat çekiyor. Türkiye’de uygulanan fiyat politikaları ve yabancı para birimi kurundan dolayı dezavantajlı olan otomotiv fiyatları standartın da iyi bir fiyata sahip olan Ateca rakiplerine karşı en güçlü koz olarak bu özelliğini düşünüyor.

Yeni Ateca

Seat Ateca Teknolojik Özellikler Neler?

İspanyol Seat Ateca oldukça iddialı fiyat etiketi ve yeni yıl kampanyaları ile göz dolduruyor. Sunduğu donanımsal özellikler ile tam bir fiyat/performans canavarı desek abes kaçmaz nitelikte. İşte Ateca’nın sunduğu teknolojik donanımlardan bazıları;

  • Kablosuz Şarj Ünitesi ve Full Link; Kablosuz hale gelen Full Link teknolojisi ile akıllı telefonunu bilgi ve eğlence ekranına aktarırken kolayca şarj et.
  • Sesli Komut Sistemi; Sadece bir düğmeye dokunarak veya basitçe “Hola Hola” diyerek etkinleştirilen, üst seviye yardımcı pilot.
  • Dijital Kokpit; Son teknoloji 10.25” LCD ekran ile bu dijital yardımcı, yalnızca yola odaklanmanı ve kontrolü elinde tutmanı sağlar.
  • Full LED Teknolojisi; Dinamik sinyallere sahip Full LED arka farlar güvenliği şık bir şekilde tamamlar.
  • 9,2” Multimedya ve Sesli Komut Sistemi; Kablosuz Full Link teknolojili 9,2″ dokunmatik ekran daha kolay kullanım için üçe bölündü.
  • Çarpışma Öncesi Asistanı; Olası kazaları tahmin eden Çarpışma Öncesi (Pre-Crash) Asistanı, emniyet kemerlerini sıkılaştırıp camları kapatarak senin için tüm önlemleri alır.
  • Ön Bölge Asistanı; Ön Bölge Asistanı, önünde giden aracın sana olan mesafesini tespit ederek seni uyarır.
  • Adaptif Hız Sabitleyici; Seyahatini kolaylaştır. Sadece sabit bir hıza ayarla, dur-kalk trafikte dahi gerisini Ateca’n halletsin.
  • Seyahat Asistanı; Seyahat Asistanı, bir düğmeye dokunarak Adaptif Hız Sabitleyici ile Şerit Asistanı sistemlerini birleştirir. Ellerinin direksiyon simidi üzerinde olmadığını tespit ederse seni uyarır.
Yeni Ateca
Yeni Ateca

İspanyol Ateca’nın Rekabetçi Fiyat Listesi!

İspanyol makinenin rekabetçi fiyatı yeni lansman indirimi ile 345.000 Tl bandında gerçekleşiyor. Lakin bayiiden alacağınız fiyatta daha fazla indirim söz konusu olarak fiyat daha aşağıya çekilebilir.

2. El Otomotiv İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here