Yeni Seat Ateca Kırmızı Rengiyle Dikkat Çekecek!

2018 Seat Ateca ‘nın  Makyajı Hazır!

Seat markası, ülkemizde giderek daha da fazla popüler oluyor. Özellikle ikinci el araç ilanları incelendiğinde, bu durum, çok daha net anlaşıyor. Eskiye nazaran Seat marka araçlar, ikinci el piyasasında da sıfır km araç alırken de daha fazla talep görüyor. Bu durumu, konuya farklı açılardan bakarak açıklamak mümkün. Peki, Seat’ın çok sevilen SUV modeli Yeni 2018 Seat Ateca FR nasıl görünüyor, ve 2018 model Seat Ateca FR’in özellikleri neler?

Seat, 2018 yılında çok sevilen SUV aracı Ateca’yı yeniden makyajlayıp sunacaktır. Seat otomobil meraklılarının şimdiden dört gözle beklediği 2018 Seat Ateca FR, keyifli tasarımıyla dikkat çekeceğe benziyor. Kompakt SUV araç sınıfında Seat’ı temsil eden Ateca, özellikle kırmızı rengi ile traikte bir bakanı bir daha baktıracak gibi görünüyor. 2018 mdeol Seat Ateca’daki en büyük yenilik, tasarımda çok daha sportif hatların öne çıkmış olması. Bu da zaten Seat meraklılarının beklediği bir detaydı. Büyük jant kullanımıyla bu sportif gövde iyice öne çıkarılmıştır. Yan eteklere eklenen metalik çizgiler ise çok şık bir tarz katmış. Ön ızgaradaki FR logosu, araçta dikkat çeken diğer bir detay.

Yeni Seat Ateca’da Jant ve Lastik Boyutları

2018 Seat Ateca’larda jantlar ve lastikler sportif gövde tasarımını desteklemek üzere büyüyor. Boyutlara bakıldığında 18 ya da 19 inç genişliğinde jantlar görülmektedir. Bu jantlara da 245/40 ebadında lastikler eşlik edecek. Yani SUV olma, Arazi aracı olma duygusu arttırılırken, metalik tonlardaki geçişlerle ‘şehir içindeyim’ vurgusu yapacak.

Yeni Seat Ateca’nın Teknik Donanımı Nasıl?

Ülkemizde ağırlaşan yakıt fiyatları yükü ile yeni bir araç alırken giderek daha fazla önem kazanan motor özellikleri konusu, Seat Ateca alıcıları için de söz konusu. Ateca almayı düşünenlere, yeni model Ateca’ların motor özelliklerindeki değişiklikleri,  şöyle özetleyebiliriz: Bu konuda ilk dikkati çeken detay, DDC adlı dinamik Şasi Kontrolü teknolojisi. 2018 model Seat Ateca motor seçenekleri ise 2.0 litrelik TSİ motor ile güçlendirilmiştir. Ayrıca dizel Seat Ateca ve benzinli Seat Ateca seçenekler var.

                                                2. El Satılık Suv İlanları                                                    

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here