yeni honda hr-v

Yeni Honda HR-V ‘nin Tasarımı Belli Oldu!

Honda’nın crossover pazarındaki temsilcisi HR-V’nin yenileneceği haberini almıştık. Yeni HR-V daha önce casus fotoğrafçılar tarafından görüntülenmişti. Şimdi ise yeni modelin patent görüntüleri internete sızdırıldı. Bir Facebook kullanıcısı tarafından paylaşılan görüntüler, kamuflajlı görüntülenen HR-V ile uyuşuyor. Yeni Honda HR-V henüz lanse edilmeden ortaya çıktı!

yeni honda hr-v

Yeni Honda HR-V Kamuflajlı Görüntülendi!

Coupe Tasarımı İle Çok Şık Gözüküyor

CR-V’nin kardeşi diyebileceğimiz crossover HR-V, yepyeni bir tasarım ile geliyor. Selefi ile hemen hemen hiçbir noktada benzeşmeyen model, yeni Civic’ten izler taşıyor denebilir. Son dönemde rağbet gören coupe tasarım dilini HR-V’de de görmek mümkün. Patent görüntülerini bakıldığında yeni modelin sportif tasarımı dikkat çekiyor. Ön ızgara tasarımı İngiliz üretici MG’nin modellerini andıran cinsten. Ön farların üzerine konumlandırılan ve kaşı andıran gündüz LED’leri de tasarımı bütünleştiren bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Arka kapılarda kapı kulpları cam arkasına gizlenmiş. Bu da coupe tasarıma katkıda bulunmuş. Yeni HR-V’nin arka kısmında ise birbiri ile birleşen ve LED olduğunu düşündüğümüz stoplar yer alıyor. Üstte konumlandırılan stoplar, olgun ve iri bir araç olmasına katkı sağlamış.

yeni honda hr-v

Amerika ve Kanada Modeli Farklı Olacak

Görüntüleri sızdırılan HR-V’nin Avrupa’da satışa sunulacak model olması bekleniyor. Amerika ve Kanada’da ise farklı bir tasarım ile satışa sunulması bekleniyor. Avrupa için üretilen HR-V’lerin e: HEV aktarma organına sahip olacağı doğrulandı. Tüm ayrıntıların önümüzdeki hafta itibariyle açıklanması bekleniyor ancak şunları biliyoruz ki yeni model; 1.3 veya 1.5 litrelik bir benzinli motor, iki elektrik motoru ve bir lityum iyon pil seçenekleri ile satışa sunulabilir.

yeni honda hr-v

İkinci el satılık Honda HR-V ilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here