Yeni Ford Fiesta, Ecosport ve Makyajlı Ticariler Geliyor

0
2725

Ford’dan Güzel Güzel Haberler Var! Yeni Ford Fiesta ve beraberinde birçok araç geliyor…

2018 model Ford Fiesta yenilenen yüzüyle çok sevildi. Yakında Ford Ecosport modeli de Türkiye’de olacak. Ayrıca makyajlı Ford Custom, Courier ve yeni Conneckt merakla bekleniyor. Ford markası 2018’de keyifli haberlerle dolu…

2018 Makyajlı Fiesta

Yeni Fiesta şüphesiz ki 2018 model küçük sınıf otomobiller arasında kendine çok sağlam bir yer yaptı. Türk kullanıcı da Ford Fiesta’yı çok tutuyor. Hem sıfır km Fiesta ilanlarının gördüğü ilgi hem de her zaman ya da her dönemde ikinci el piyasasında Fiesta talebi, bunu açıklıyor. 2018 makyajlı Ford Fiesta modeli gerçekten çok etkin bir değişim süreci yaaşdı. Hem taarımda hem de motor seçeneklerinde köklü bir revize söz konusu. Ayrıca Active Fiesta donanım seçeneği ile ST Fiesta donanım seçeneği de işe dahil olunca kullanıcı son model Fiesta konusunda epey keyiflendi. Peki, sıfır km Ford Fiesta fiyatları nasıl?

Sıfır Fiesta fiyatları ise 70 bin TL bandından başlıyor.

Ford Ecosport Yolda!

Küçük SUV segmenti bugün adeta otomotiv piyasasına şekil veriyor. Önce SUV araç sevdasıyla başlayan bu trend, şimdi erişilebilir SUV kategorisi olrak da tanımlanan küçük- kompakt SUV kategorisi ile dört nala devam ediyor. Ford markası da bu sınıf için güçlü bir oyuncuya sahip. Yakında ülkmizde de satışa sunulacak olan Ford Ecosport epey keyifli bir otomobil.

Hafif Ticari Ailesi Elden Geçti

2018 model Custom almayı düşünüyorsanız ya da Ford’un hafif ticarideki diğer aktörleri için mesela sıfır Courier ilanlarına bakıyorsanız bu yıl bu aile yenilendi. Hem Courier, hem Custom hem de Connect modelleri yenilendi. Tasarımda daha özgün, motor konusunda daha seçenekli olan 2018 model Ford hafif ticari araç modelleri, kullanıcıların mevcut araçlarına satmalarına neden olabilir.

Yeni Ford Focus Nasıl mı?

Yeni Focus Türkiyeye ne zaman gelecek diye düşünüyorsanız, hemen söyleyelim haziran gibi. Peki, 2018 makyajlı Focus’ta neler mi değişti? Tasarım neredeyse baştan sona elden geçmiş. İki parçalı yatay spotlar, EcoBoost motor bu yenilikler arasında.

                                                  2. El Satılık Ford İlanları                                                

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here