Yeni Fiat 500 ‘e Fransa ve İngiltere’den Ödül Geldi!

2020 yılının ödülleri sahiplerini bulmaya devam ediyor. Yeni yıla girerken geçtiğimiz senenin başarılı otomobilleri, çeşitli ödül organizasyonlarında başarılı sonuçlar ediyorlar. Eski adıyla FCA, yeni adıyla Stellantis grubun İtalyan üyesi Fiat da ödüle layık görülen markalardan biri olmayı başardı. Yeni Fiat 500, iki farklı ülkede düzenlenen organizasyonlardan ödül ile döndü.

yeni fiat 500

”Yılın Yeşil Aracı” Ödülü Yeni Fiat 500’ün!

Fransa’da düzenlenen ”2020 Otomobil Ödülleri” etkinliği kapsamında Fiat’ın yeni modeli 500 de ödüle layık görüldü. Yeni 500, ”Yılın Yeşil Aracı – Green Car” kategorisinde birincilik kazandı. Elektrikli motoru ile tanıtılan yeni modele, ”çevreci” kimliği ödülü getirdi. Fransa’da düzenlenen bu ödül töreninde sektörün önde gelen isimlerinden Arnaud Ducret de jüri olarak görev aldı.

yeni fiat 500

”En İyi Küçük Elektrikli Otomobil”

İngiltere’de ise DrivingElectric web sitesinin düzenlediği ödül organizasyonunda Fiat 500 iki farklı ödüle layık görüldü. Başarılı model, ”Yılın Otomobili” ve ”Yılın En İyi Küçük Elektrikli Otomobili” kategorilerinde birinci oldu.

v

Ödül Koleksiyoneri: Yeni Fiat 500!

Yeni modelin geçen yıl kapsamında aldığı ödüller arasında; 2020 Red Dot Ödülleri’nden ‘Tasarım Konsepti’ ve Almanya’nın prestijli dergisi ‘Auto Motor und Sport’ tarafından verilen ‘En İyi Tasarım’ ödülleri de yer alıyor. Fiat’ın ve grubunun tamamen elektrikli ilk otomobili olan 500, aldığı son ödüller ile Avrupa’daki ödül sayısını 4’e çıkarmış oldu.

yeni fiat 500

İkinci el satılık Fiat 500 ilanları

Fiat ve Tasarım İş Birlikleri 500, 500L, Panda

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here