Yamaha Yeni Modeller Hız Kesmeden Gelecek

0
1881
yamaha yeni modeller

Bu yıl motosiklet pazarının 140 bin adet seviyesine düşmesi bekleniyor. Yamaha yeni modeller ile ise pazar payını artıracak.

Türkiye’de geçen yıl 165 bin adetlerde olan motosiklet satışlarının bu yıl sonunda 140 bin adetlerde oluşması öngörülüyor. Yamaha yeni modeller ile 2015’te yüzde 11.9 olan pazar payını bu yıl yüzde 12.5 -13 bandına yükseltmeyi hedefliyor. Milano’daki EICMA Motosiklet Fuarı’nda konuşan Yamaha Motor Türkiye Başkanı Masashi Ogawa markalarının Türkiye’deki stratejisinin uzun dönemli olduğunu ,yeni modellerle etkinliklerini artıracaklarını söyledi.

Yamaha Yeni Modeller İle Türkiye Potansiyeli Artacak

Türkiye’deki motosiklet pazarındaki potansiyelin büyük olduğunu , bu yıl ekonomik problemlerden dolayı pazarın gerilediğini söyleyen Ogawa ,”Biz Yamaha olarak Türkiye pazarına uzun dönemli bakıyoruz. İniş çıkışlar olabilir ancak Türkiye Avrupa’da en önemli pazarlar arasında yer alıyor” dedi. EICMA’da Scooter, MT ve Sport Heritage serilerinin yeni motosikletlerini tüketici ile tanıştırdıklarını kaydeden Ogawa şubat ayında İstanbul’daki Motobike Fuarı’nda yaklaşık 35 motosikleti Türk tüketicisi ile de buluşturacaklarını söyledi. 2017’de gelecek modellerin başında yeni X-MAX 300 var. 300 cc yeni nesil motorla donatılan motosiklet 11 yılda 130 binden fazla satan X-MAX 250’den bayrağı devralacak.

İleriki Yıllarda Da Planları Var

Yamaha Motor önümüzdeki yıllarda da açıklayacakları modellerinin olduğunu üstü kapalı bir şekilde belirtti. Bunlar sadece konuşmalardan çıkarılan bilgilerdir. Motor severlerin her yeni Yamaha modelinin ayrı bir yeri olacağını görmekteyiz. Firmanın yapacak olduğu açıklamalar için bizi takip etmeyi unutmayınız.

2. El Satılık Yamaha İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here