Xiaomi’nin elektrikli scooterları ülkemizde oldukça popüler hale geldi. Elektrikli scooter modellerine bir yenisini ekleyerek Xiaomi Electric Scooter 3 Lite, Hollanda, İtalya, Fransa ve İspanya dahil olmak üzere Avrupa ülkelerinin ardından Türkiye’de satışa sunuldu. Ayrıca Xiaomi’nin en yeni elektrikli scooter modeli siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renge sahip. Xiaomi Electric Scooter 3 Lite Türkiye’de 11.999 TL‘den satışa sunuldu.

Xiaomi Electric Scooter 3 Lite Özellikleri

 Xiaomi Elektrikli Scooter 3 Lite

Teknik özelliklerine bakıldığında 300W gücündeki motor 25 km/s hıza kadar çıkıyor. Ek olarak dolu batarya ile 20 kilometre menzil sunarken 4.5 saatte tam olarak şarj edilebiliyor. 13 kilogram ağırlığındaki scooter, 100 kilograma kadar yükü kolaylıkla taşıyabiliyor. Ayrıca gidon kısmından kolaylıkla katlanarak kullanım kolaylığı sağlıyor. Markanın verilerine göre yüzde 14 eğimde sorun yaşamadan çıkabiliyor.

Üç Farklı Sürüş Modu: Yaya, Spor ve Standart

 

 Xiaomi Elektrikli Scooter 3 Lite

Sürüş modlarında ise yaya, spor ve standart olmak üzere üç farklı mod bulunuyor. Dijital ekrandan anlık hız, pil ve şarj hakkında bilgiler görüntülenebiliyor. Ek olarak eğer Bluetooth ile bağlanıldığında sürüş hakkında daha fazla bilgi edinilebiliyor. Uygulama üzerindense daha fazla bilgiye sahip olabilir ve görüntüleyebilirsiniz. Elektrikli Scooter’ın konforunu ve sürüş rahatlığını arttırmak için 10 mm daha geniş olarak tasarlanmış Electric Scooter 3 Lite, suya karşı dayanıklı alüminyum alaşımlı malzemeden üretilmiş. Diğer özellikleri arasında; ön, arka,yan reflektörler ve far mevcut.

 

Xiaomi Otomobil, Yılda 10 Milyon Elektrikli Otomobil Satmayı Hedefliyor!

Xiaomi Otonom Sürüş İçin Pilot Teknolojisini Tanıttı

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here