WakuWaku, Tsumi Tsumi ve WaiWai ile Tanışın!

13
26301
Daihatsu 2019 Waku Waku

WakuWaku, Tsumi Tsumi ve WaiWai ile tanışın! Ünlü otomotiv devi Daihatsu, üç yeni modelden oluşan şahane bir seri hazırladı. WakuWaku, Tsumi Tsumi ve WaiWai isimlerinin verildiği otomobiller hem isimleri, hem tasarımları hem de motor özellikleriyle çok konululacak ve ikonik modeller arasında yerini kesin alacak.

Daihatsu PickUp fiyat listesi burada!

Tokyo Otomobil Fuarının Konuğu Olacak!

WakuWaku-TsimuTsimu ve WaiWai ile Tanışın!Tokyo Otomobil Fuarı bu yıl 46. kez düzenliyor. Bu fuar, otomobil dünyası için çok önemli. Hemen her marka geliştirdiği yeni modelleri ve tasarımları burada gözler önüne seriyor. Ekim ayında yapılıyor olması da yılın son çeyreğinde biten projelerin sergilenmesi için son bir fırsat gibi. Ha! bir de Tokyo Otomobil Fuarının katılımcısı geçen yıllarda gözlendiği üzere hem marka olarak hem de izleyici olarak Avrupa otomobil fuarlarından fazla.

Eğlenceli İşler…

2019 Daihatsu-Wai-Wai
2019 Daihatsu-Wai-Wai Konsepti

Otomobil markalarının seri üretimleri güçlüdür ve bir otomobil fabrikasında işiniz ne olursa olsun çalışmak keyiflidir tabi otomobil tutkunuz varsa. Diğer yandan bu markaların füzyon mutfağı diyeceğimiz bir arka bahçe mutfakları varki orada çalışmak, tarif edilesi bir şey değil. Çünkü geleceğe yön verecek ikonik projeler bu mutfaklarda hazırlanıp pişiyor. Gün be gün geliştiriliyor. Daihatsu da füzyon mutfağında geçtiğimiz üç yıl boyunca çalıştı. Ortaya eğlenceli, ikonik ama geleceğe uygun bir araç prototipi çıkarmak istedi. İşte bu üç otomobil, bunun ürünü. Düşünsenize gelecekte drone sahibi olmayan kalamayacak. Peki, eşya taşıma gücü olan ağır dronları elimizde gezdireceğiz. Onlar için arabamızda park alanı olsa mesela…İşte böyle fikirlerin sonucunda bu üç konsept çıkmış.

WakuWaku,Tsumi Tsumi ve WaiWai Hakkında Notlar

  • Daihatsu’nun WakuWaku modeli, tam kare şeklinde. Bu kare plan, çok ikonik duruyor. Pek çok stil meraklısının tercih edeceği derecede de hoş. Kendine özgü çizgileri olan aracın boyu 3,400mm.
  • Daihatsu markasının piyasaya süreceği Tsumi Tsumi modeli ise çok şaşırtıcı bir otomobil. Mesela tavanında bir drone iniş alanı var.

13 YORUMLAR

  1. echo sound etkileyici.kalylo kalylo yani halil bir araba.
    metro city etkileri var…istanbul gibi…deniz gibi içinde herşey var.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here