Volkswagen Efsaneyi Elektrikle Diriltiyor- Microbus Geliyor

“68 Kuşağı” olarak anılan bir kuşağın, barış yanlısı ve özgür duruşuna sembol olmuş, “hippi minibüsü” olarak zihinlere kazınan Volkswagen Microbus, elektrikli versiyonu ile diriliyor ve günümüzün teknolojisiyle yenilenerek, doğuyor.

Volkswagen Microbus

1960’lı özgürlük sembolü haline gelmiş olan Volkswagen Microbus, 2022 yılında elektrikli versiyonu ile piyasalara sürülmeye hazırlanıyor. 2013 yılında, Araç hava yastıkları ve ABS olmadığı için güvenlik açısından yeterli olmadığı gerekçesiyle üretimi durdurulmuştu.

Hem tasarımsal hem de teknolojik olarak yenilenerek ancak imza görünümünden de çok uzaklaşmadan Microbus’un yeniden hayata döndürülmesi için hazırlıklar yapılıyor.

2017 yılından beri üzerinde çalışılan, doğa dostu ve elektrikli olacak olan bu yeni versiyon yakında piyasalarda.

EFSANE GERİ DÖNÜYOR: MERHABA YENİ VOLKSWAGEN I.D. BUZZ

Volkswagen Microbus

Elektrikli otomobil üretiminin ağırlık verilen günümüzde, 50’lı yıllarda üretimine başlanan ve 2013 yılına kadar üretilen özgürlük sembolü minibüs, elektrikli versiyonu ile otomobil piyasasına servis edilecek.

Volkswagen 2017 yılından beri çalışmalarını sürdürdüğü ikonik Microbus elektriklenecek. Yetkililerce yeni versiyonun tanıtımının 9 Mart 2022 tarihinde olacağı açıklandı.

Yeni minibüsün adının ise Volkswagen I.D. Buzz olacak.

2023 YILINDA VOLKSWAGEN I.D. BUZZ YOLLARDA OLACAK

Volkswagen, pek çok dönemde beğenilen, talep gören ve kullanılan bu Microbus Modelini en çağdaş haliyle piyasaya sürecek. Yollara çıkacağı zamanın ise 2023 olacağı tahmin ediliyor.

Volkswagen I.D. Buzz, çağdaşları gibi teknoloji ile donatılmış durumda. Dokunmatik ekran özelliği, artırılmış gerçeklik içeren görseller paneller, sürüş kolaylığı sağlayan ve çatıya konumlanmış olan lazer tarayıcılar minibüste bulunan özellikler arasında.

VOLKSWAGEN I.D. BUZZ; 369 BEYİGİR GÜCÜNDE BİR ELEKTRİKLİ ARAÇ

Volkswagen Microbus

Volkswagen I.D. Buzz; 369 beygir gücünde ve 40 dakikaya yakın bir sürede şarj olabiliyor. Tam şarjla 482 kilometre kadar yol gidebilme yeteneğine sahip. Maksimum 160 kilometre hız yapabilecek olan cihaz, 0-100 Km’ye ise sadece 5 saniye içerisinde çıkabiliyor.

Volkswagen I.D Buzz’un ne kadara satışa çıkacağı ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Aracın 2022 yılında ön siparişe açılacağı, 2023 yılında da yüksek ihtimal satışa sunulacağı düşünüyor.

İkinci El Volkswagen İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Volkswagen Microbus  Volkswagen Microbus

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here