Triumph-Bajaj İşbirliğinde Son Durum Nedir?

0
1426

Triumph-Bajaj İşbirliğinde Son Durum Nedir? Hindistan’daki haberlere göre, Triump-Bajaj işbirliği zannedildiği kadar kolay ve olumlu yürümemektedir. Normal duyurularda İşbirliğinin 2021 yılında sonuç vereceği söylense de son haberlere göre iş ortaklıkları sekteye uğramıştır. Bu yüzden iki markanın ortaklığında gerçekleşecek ortak ürün zannedildiği kadar yakın tarihte gelmeyecektir.

Triumph-Bajaj İşbirliğinde Son Durum Nedir?2021’de dört gözle beklediğim ve motosiklet sektörüne renk katacak birkaç model ve marka motosiklet bulunmaktadır. Triumph-Bajaj markalarının ortaklıklarının sonucunda ortaya çıkacak olan motosiklette ilgimi uzun zamandır çekmektedir. İki markanın birbirlerinin eksikliklerini gidererek daha ucuz ve dayanıklı motosiklet ortaya çıkaracaklarını düşünmekteyim. Birkaç yıl süren görüşmelerin ardından, Hindistan’ın önde gelen markalarından olan Bajaj ve İngilizlerin önde gelen markalarından olan Triumph’ın Hindistan’da bir dizi yeni modelin üretileceği ve küresel olarak piyasaya sunulacağına dair kesin anlaşmaya ve ortaklığa imza atmışlardır. 2021 yılında yeni modelden ilk ipuçlarını bekliyordum. Hindistan’daki raporlar, devam eden Covid-19 krizi gibi nedenlerden dolayı, iki markanın da ortaklık sürecini ileri bir tarihe taşıdıklarını ve 2021 yerine 2023 yılına taşıdığını duyurmuştur.

Triumph ve Bajaj ortaklığının ilk modeli hala merak konusu olmaya devam etmek etmektedir. İki firma ortaklığın sonucunda hangi modellerin gün yüzüne çıkacağını sır gibi saklamaktadır. Yeni çıkacak modellerin Asya ve Avrupa pazarına hitap edeceği ve uygun fiyatlı olacağı söylenmektedir. Ortaya çıkacak modelin 250-400 cc aralığında olması beklenmektedir. En büyük rakipleri olarak Royald-Enfield’ın orta sınıf motosikletleri gösterilmektedir. Triumph-Bajaj İşbirliğinde Son Durum Nedir? Sorusunun cevabı 2023 yılına kadar beklemeye alınmıştır.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here