Toyota’dan 2015 İlkbahar Fırsatları

0
1155

Toyota’nın Nisan ayı kampanyasında, indirimler ve her bütçeye uygun taksit seçenekleri baharı yeni bir otomobil ile karşılamak isteyenler için büyük avantajlar sağlıyor.t

Toyota’nın Nisan ayı fırsatlarında zarafet ve konforu yansıtan Avensis 5 bin TL indirim ve 63 bin 600 TL’den başlayan fiyatlar ile kampanyadaki yerini alıyor. Nisan ayında Yaris ve Yaris Hybrid almak isteyenler; bu aya özel 1.700 TL’ye varan indirim veya çok uygun taksit seçeneklerinin birinden yararlanabilecekler. Yaris 38 bin 750 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulurken, uygun kredi seçeneklerini değerlendirmek isteyenler ise Nisan ayında Yaris’e 500 TL’lik aylık taksitler ile sahip olabilme şansını yakalayacaklar. B segmentinin ilk hibrit modeli Yaris Hybrid ise sunduğu benzersiz sürüş keyfinin yanı sıra rekabetçi fiyatları ile dikkat çekiyor. Yüksek performans, düşük yakıt tüketimi ve avantajlı fiyatları ile Yaris Hybrid de 500 TL’lik aylık taksitleri ile Toyota Plazalarda alıcılarını bekliyor.
 
Corolla 50 bin 750 TL’den başlayan fiyatlar ve uygun taksit seçenekleriyle kampanyaya dahil olurken, Auris 47 bin 750 TL’den başlayan fiyatı ve 700 TL’lik aylık taksitler ile, Auris Touring Sports ise 800 TL’lik cazip taksit seçenekleri ile satışa sunuluyor.
Nisan ayında üstün teknoloji ürünü bir Toyota sahibi olmak isteyenler için Toyota Finans, 48 aya kadar uzanan vade seçenekleri ve 1,06 faiz oranı ile müşterilerinin beklentilerini karşılıyor. Toyota Finans Sistemi’nin çok cazip avantajlarıyla Toyota’larına hemen kavuşanlar, ödemelerine istedikleri takdirde 2015 yılının Kasım ayında başlayabiliyorlar. Toyota Plazalarda markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler “takas” imkanından da yararlanabiliyorlar.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here