Toyata Aygo

Toyota Aygo Yenileniyor!

A segmentindeki otomobiller küçük boyutları ile şehir içi kullanımlar için mantıklı tercihler olabiliyorlar. Japon otomotiv devi Toyota’yı da bu segmentte temsil eden bir temsilci bulunuyor. Toyota Aygo, kompakt boyutları ile 2005 yılından beri markayı A segmentte temsil ediyor. Aygo son olarak 2018 yılında makyaj operasyonu geçirmişti. Şimdi ise Aygo için baştan aşağı bir yenilenme söz konusu. Yeni Aygo, test sürüşlerine devam ederken kameralara yakalandı.

toyota aygo

Aygo Kuzey Avrupa’daki Test Sürüşlerine Devam Ediyor

Kuzey Avrupa’da test sürüşleri gerçekleştiren Toyota Aygo, showroomlardaki yerini almak için sabırsızlanıyor. Zorlu yol koşullarında gerçekleştirilen testlerde en dikkat çeken detay ise Aygo’nun kumaş tavanı oldu. Bu detay ile Aygo, aynı segmentteki rakibi 500C ile kıyasıya bir rekabete girecek gibi gözüküyor. Ayrıca Aygo’nun farlarında LED kullanımı olduğunu görüyoruz. Yeni modelin boyutları da selefine nazaran daha büyük olacak gibi gözüküyor.

Elektrikli Seçeneği Olmayacak!

Toyota’nın giriş seviyesi otomobili Aygo’nun birçok farklı motor seçeneği ile sunulması bekleniyor. Bu motorların arasında küçük hacimli bir benzinli motor ve hybrid motor seçenekleri olacak gibi gözüküyor. Yeni modelin hybrid motor seçeneğinin kendi kendine şarj edilebilir hibrit tarzında olması bekleniyor. Ayrıca selefinde olduğu gibi yeni Aygo da markanın Çek Cumhuriyeti’ndeki fabrikasında üretilecek. Aygo’nun 2022 yılının başında veya bu yılın sonunda satışa sunulması bekleniyor.

İkinci el satılık Toyota modelleri

Toyota Highlander Avrupa’da Satışa Başladı!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here