Teslim Edilmedikçe Fiyatı Arttı. | Fiat Egea

0
2348

Kocaeli’de ikamet eden Anıl isimli kişi sipariş vermiş olduğu Fiat Egea ile ilgili şikayetini Şikayetvar.com üzerinden bildirdi.

Teslim
Fiat Egea 1.4 Urban Plus

Aracı zamanında Teslim Edilmedi Fiyat Artmaya Devam Etti

Anıl adındaki kişi belirtmiş olduğu şikayette 3 Eylül tarihinde Fiat Egea 1.4 Urban Plus Sedan modelinde bir araç siparişi verdi. Aracın teslim günü Ekim sonu olarak belirlenmişti. Teslim zamanı araç gelmedi. Verilen bu siparişte fiyat sabitlemesi olmadığı için aracın fiyatı kurdaki değişim aracın fiyatının artmasına neden oldu. Araç siparişini veren Anıl isimli vatandaş şikayetinde şu ifadeleri kaleme aldı.

Teslim
Anıl adındaki Vatandaşın Şikayetvar.com üzerinden kaleme almış olduğu şikayet metni

Anıl İsimli Vatandaşın Şikayeti:

“3 eylülde sipariş verdiğim Fiat Egea 1.4 urban Plus Sedan marka araç için ekim sonu teslim öngörüsünde bulundular. Fiyat sabitleme gibi bir durumun olmadığını da belirteyim. Daha sonra araç üretim tarihinin 11 Kasım olarak belirlendiği satış temsilcisi bekir bey tarafından bana iletildi. Pandemi sürecinde yavaşlayan üretim ve artan talep nedeniyle anlayış gösterdim ve beklemeye devam ettim. Bugün kurda yasanan artış sebebiyle yansıtılan zam sonrası aracın akıbetini öğrenmek için satış temsilcim bekir beyi aradığımda, kendisi bana aracın üretiminin aralık ayına ertelendiğini söyledi. Aramasaydım hala aracımın 11 kasımda üretileceğini sanacaktım. Benden 4 gün sonra yani 7 eylülde her şeyiyle birebir aynı aracın siparişini Kocaeli İzmit efsane otomotivden sipariş veren arkadaşım aracını eylül sonunda teslim aldı. 11 Eylül tarihinde Egea hb 1.4 fire urban Plus marka aracı Ankara kartaş bayisinden sipariş veren bir başka arkadaşım da 24 Ekim itibariyle aracına kavuştu. Ben hala bekliyorum ve aralık ayında gelmesi muhtemel zam da yüksek ihtimalle tarafıma yansıtılacak. Bayi ile alakalı yaşadığım tecrübe özet halinde ve eksiksiz bu şekilde. Yorumu bu bayiyi tercih etmeyi düşünen sizlere bırakıyorum.”

Teslim
Fiat Yetkililerinin şikayete karşılık olarak yazmış olduğu cevap metni.

Fiat Yetkililerinin Cevabı Gecikmedi:

“Değerli müşterimiz, ürün ve hizmetlerimizle ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu hakkında tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgilendirme sağlanacaktır. FIAT Müşteri İlgi Merkezi 444 22 55 Saygılarımızla.”

2.El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here