Temiz Bmw Projesi Başladı ‘İX3”

2
1629
YENİ BMW İX3 ÖN TASARIMI

Yeni platformlarını elektrik ve kendini yenileyebilen hibrit motor sistemleri üzerine kuran Alman üretici BMW, bu platformun SUV bazında ilk meyvesi İX3 modeli için artık gün sayıyor. 2020 yılının son aylarında yollarda göreceğimiz yeni İX3 yeni tasarım dili ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Uyumlu oranlar, güçlü konturlar ve ön ve arka kısmın genişliğine yönelik güçlü vurgular modelin geleneksel izlerini taşıdığının kanıtı nitelikte. Tamamen elektrikli Yeni İX3 emisyon içermeyen yepyeni bir sürüş keyfinin habercisi. İki dünyanın en iyilerini bir araya getiren tamamen elektrikli ilk SAV (Spor Aktivite Aracını) modelini yakın zamanda asfalt üzerinde görmeyi ve kullanıcılarına sunulmasını bekliyoruz.

YENİ BMW İX3 ARKA TASARIMI

 

Yeni Bmw İX3 Tasarımı Nasıl?

Çarpıcı ön kısım, her şeyden önce ilk bakışta sizi dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor: Mesh yapısına sahip özel Böbrek Izgaralardan başlayan etki önemli gözüküyor. BMW İ Blue rengindeki vurgular ile yeniden tasarlanan 20 inç aerodinamik jantlar ile belirgin bir tasarım dilini koruyor. Bu farklı hissi arka tasarıma başarıyla aktarıyor. İ kapı eşik kaplamaları ve yine İ Blue renginde ortam ışığı gibi ayrıntılarla ön konsolda modern ve zarif bir atmosfer yakaladığını söyleyebiliriz. Orta konsoldaki mütevazı İX3 ambleminin yanı sıra, gösterge panelindeki özel tasarımlar dikkat çekiyor. Elektrikli sürüşe özel tasarlanmış Bilgi Ekranı aracın farklılığının altını çiziyor.

YENİ BMW İX3 İÇ MEKAN

Yeni Bmw İX3 Güvenlik Sistemleri Neler?

  • Dur kalk işlevli Active Cruise Control özelliğine sahip Sürüş Asistanı
  •  Professional ve Şeritte Tutma Yardımı
  • Şerit Takip Sistemi
  • Şerit Değiştirme Asistanı
  • Çarpışma Önleyici ve Şehir içi Fren Fonksiyonu
  •  Parking Assistant Plus

Sıfır Otomobil Satışındaki Fahiş Fiyatlar Sürecek mi? Önemli Açıklamalar;

Bmw Yeni Nesil ”Seçim Gücü” Yaklaşımı

Yeni BMW İX3 ile envanterine yüzde yüz elektrikli bir model daha ekleyecek olan Alman üretici, bu modeli değişik seçim varyasyonları ile de kombinleyecek. Benzinli ve dizel motor seçenekleride olacak yeni İX3’te, seçim gücü isimli adlandırılan projede tüm müşterilerin ilgi olanaklarına cevap vermeyi hedefliyor. Emisyon değerlerini dizel ve benzinli motorlarda en düşük seviyede tutarken, hibrit motor seçeneğinde 0 emisyon olarak belirleyen firma şimdiden doğa koruma ödüllerine layık görülmeye başlandı.

2020 Türkiye’de En Çok Satan Hafif Ticari Modeller

2 YORUMLAR

  1. Elektrikli araçlar tamamen içten yanmalı motorların yerini aldığında o zamanın nesli geçmişe bakıp otomobilde petrol kullandığımız gerçeğini şaşkınlıkla karşılayacaklar

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here