“Suzuki’den İşçilik Hediye” Dönemi Başladı!

Suzuki’nin otomotiv dünyasına adını altın harflerle yazdırdığı ve geçtiğimiz yıl kendi sınıfında Türkiye’nin en çok tercih edilen efsanevi SUV modeli Suzuki Vitara’da fırsatlar, Mayıs ayında da tam gaz devam ediyor. Suzuki Vitara, hem off-road tutkunlarını hem de şehirdeki macera severleri, ÖTV ve artan hurda teşviki ile birlikte 15 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli faizsiz kredi fırsatı, nakit alımlarda veya takasta 3 bin TL’ye varan fiyat avantajıyla Suzuki yetkili satıcılarında bekliyor.  Öte yandan 13 Mayıs-16 Haziran 2019 tarihleri arasında geçerli olacak “Suzuki’den İşçilik Hediye” kampanyası kapsamında tüm modellerde aktivite döneminde servislerde takılacak tüm orijinal parçalar için müşterilerden işçilik ücreti alınmayacak. Ayrıca servislerde yapılan onarımlarda 3 yaş ve üstü tüm Suzuki markalı araçlarda orijinal parçalarda %20 indirim avantajı sunan Suzuki’de 23 nokta kontrolü kapsamında ücretsiz check-up hizmeti fırsatı da bulunuyor.

Suzuki’nin gerçek SUV modeli Vitara,  Mayıs ayında sunduğu kaçırılmaz fırsatlarla hem off-road tutkunlarına hem de şehirdeki macera severlere sesleniyor. 3 farklı donanım seçeneği ile rakipsiz fiyatlarla satışa sunulan Suzuki Vitara, Mayıs ayı boyunca ÖTV ve artan hurda indirimi ile birlikte 15 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanı, nakit alımlarda veya takasta geçerli 3 bin TL fiyat avantajı ile dikkat çekiyor. Öte yandan 13 Mayıs – 16 Haziran 2019 tarihleri arasında tüm modellerde “İşçilik Hediye” dönemini başlatan Suzuki, söz konusu tarihler arasında servislerde takılacak tüm orijinal parçalar için müşterilerinden işçilik ücreti almayacak. Bu kampanya kapsamında aracını servise getiren Suzuki sahipleri, sadece orijinal parçanın ücretini ödeyecek. Suzuki ayrıca servislerde yapılan onarımlarda 3 yaş ve üstü (2015 model ve öncesi) tüm Suzuki markalı araçlarda orijinal parçalarda %20 indirim avantajının yanı sıra 23 nokta kontrolü kapsamında ücretsiz check-up hizmeti de sunulacak.

Suzuki DNA’sının İşlendiği 5 Yıldızlı Vitara!

Euro NCAP’ten 5 yıldız alan Suzuki Vitara’da yokuş kalkış desteği ve eğim iniş kontrol sistemi gibi elektronik yardımcılar sürüş güvenliğini desteklerken, radar fren destek sistemi ve adaptif hız sabitleme sistemi gibi pek çok yeni güvenlik unsurları da Vitara’nın iddiasını ortaya koyuyor.

Suzuki DNA’sının işlendiği gelişmiş dört tekerlekten çekiş sistemi Allgrip 4×4 sistemi sayesinde Vitara, zorlu arazi şartlarıyla kolayca başa çıkabilirken, sürüş koşullarına uygun olarak dört farklı sürüş modunu da kullanıcısına sunabiliyor. Ayrıca Vitara’da tam 10.1 inç boyutundaki dokunmatik multimedya sistemi, navigasyon, Bluetooth ve USB girişi özellikleri, tüm donanım seçeneklerinde standart olarak sunuluyor. Her biri yüksek yakıt verimliliğine sahip iki adet benzinli motor seçeneği kullanılan Suzuki Vitara’da 1,6 litrelik VVT benzinli motor, 6000 d/d’da 120 HP güç ve 4400 d/d’da 156 Nm tork üretirken, 1,4 litrelik Turbo Boosterjet benzinli motor ise 140 HP güç ve 220 Nm tork üretiyor. Her iki motor seçeneğinde de yeni nesil 4×4 Allgrip teknolojisiyle 4 farklı sürüş keyfi yaşatan SUV, sürüş koşuluna bağlı olarak 2 çeker ve 4 çeker kullanım imkanı da veriyor.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here