Suzuki Yeni V-Storm 650’nin Üzerinde Çalışıyor

0
1362

Suzuki Yeni V-Storm 650’nin Üzerinde Çalışıyor! Suzuki tarafından alınan patenler, parelel, twin tasarımın orta sınıftaki macera motosikleti olduğunu doğrulamaktadır. Suzuki’nin yeni motor bloğu patenti, ortaya yeni motosiklet çıkaracağını doğrular niteliktedir.

Suzuki Yeni V-Storm 650'nin Üzerinde ÇalışıyorJaponya’nın motosiklet üreticileri, 2021 yılında çıkaracağı modelleri yavaş yavaş duyurmaya başlamıştır. Suzuki, rakiplerinden geri kalıp, modellerinin renk değişikliği dışından başka önemli bilgi duyurmamıştır. Suzuki’nin çıkaracağı yeni motosikleti büyük zaman almaktadır. Ar-Ge çalışmaları, paralel-twin motor bloğu üzerinde hızla çalışmalara başlamıştır. İlk olarak 2015 Tokyo Motor Show’da yer alan “XE7” turbo şarjlı motosikleti, yıllardan beri birçok patentin içinde yer almıştır. Suzuki- V-Storm 650’nin üzerinde 700 cc, 150 beygirlik DHOC motoru yer verilecektir. Tabii ki beygirde büyük değişiklikler yapılıp, düşürüleceğini düşünüyorum. Yeni motosikletin SV 650’nin yerini alması planlanmaktadır.

Benzer Tasarımlardan Esinlenildi! Suzuki Yeni V-Storm 650'nin Üzerinde Çalışıyor

Suzuki Yeni V-Storm 650’nin Üzerinde Çalışıyor ve en son tasarımlar, artık tanıdık gelmeye başlayan paralel-twin motor bloğuna benzemektedir. Tasarım ve kalıp olarak SV650 modelinden esinlenilmeye başlanmıştır. Temel kadro SV650’den alınsa da üzerinde büyük değişiklikler yapılacaktır. Naked motosikletin uzun yol motosikletine dönüşmesi oldukça heyecan verici olmaktadır. Temel hedefler arasında ilk olarak yakıt tankı büyütülecek, ısınma problemleriyle karşılaşmamak için yeni hava girişi kanalları yapılacaktır. Markalar duyurdukları motosikletleri, ortalama olarak 7 yılda üretmektedirler. Suzuki V-Storm 650, yeni bir motosiklet olmasa da üzerinde yapılacak değişiklikler ve tamamlamaların bitmesi yıllar boyunca sürecektir. Yenilenen V-Storm 650, 2022-23 yılları arasında satışa sunulabilir. Şuanda satılan V-Storm serisini gelecek yıllarda görememe ihtimalimiz çok yüksektir. Duyurular ve ortaya çıkan detaylar tatmin edici gelmese de gelecek aylarda kesin sonuçlara ulaşacağımızı düşünüyorum.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here