Renault Performans Odaklı SUV Yapıyor!

0
2319

RS Logolu SUV 2018’de Tasarlanacak…

SUV araç seviyorsanız, ama görüntüde SUV olmayan yani gerçekten performansı da yüksek olan 4 tekerden çeker arazi araçları arıyorsanız bu haberin devamını okumalısınız. 

 

 

Renault Performans Odaklı SUV Yapıyor!

Renault markası, gündemdeki SUV araç modasına uyuyor. Mevcut araçlarının boyunu biraz yükseltiyor ve SUV araç kategorisini sürekli zenginleştiriyor. Markadan yapılan açıklamalara göre 2018 model Renault ailesinde güçlü bir SUV göreceğiz. 

Renault içinde performans odaklı işler yapan bir mühendis ekibi var. Renault Sport ekibi adı verilen performans timi, özellikle motor sporlarındaki araçları inceleyerek günlük trafiğe uyarlamak üzere yeni teknolojiler geliştirmeye odaklanıyor. 

 

 

Geçtiğimiz günlerde Renault Sport departmanının yöneticisi Patrice Ratti yaptığı açıklamada performans odaklı yeni bir SUV model üzerinde çalıştıklarının altını çizdi. 

SUV araç pazarı öyle geniş bir alana yayıldı ki, talep pazarı besliyor, gelişen pazar da otomotiv sektörünün bu konuda daha fazla çalışmasına neden oluyor. Peki, Renault nasıl bir performans aracı üretecek?

Geçtiğimiz günlerde markanın RS logolu yeni aracı Alpine A110 motorlu Megan hakkında bilgi vermiştik. Yine RS logolu bir Renault olacak gibi. Ancak bu sefer motor sporlarına katılacak düzeyde güçlü bir performans odaklı SUV olacak. Özellikle OffRoad meraklılarının seveceği bu araç için Renault, şu an sadece fikir aşamasında. 

 

 

Renault SUV Pazarı

Renault marka SUV araçlar hem sıfır km. ilanlarında hem de ikinci elde epey ilgi görüyor. Renault Captur, Renault Kadjar ve Renault Koleos SUV sınıfının güçlü temsilcileri. RS logosu da bunlardan birine uygulanack gibi görünüyor. 2018 Renault modellerinden hangisi ile bu projenin gerçekleştirileceği ise merak konusu. 

Renault ikinci el ilanlarının ülkemizde her dönem popüler olduğunun da altını çizerek; yeni SUV modelinin çok ilgi göreceğini söylemek mümkün. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here