Porsche 911 Turbo S ile Eşleşebilen Özel Jetiniz

2
1802
porsche-911-Turbo
porsche-911-Turbo

Sonunda, özel jetinize uygun bir Porsche 911 Turbo S alabileceksiniz. Porsche ve Embaer, bir Phenom 300E jetini 911 Turbo S ile eşleştiren Duet üzerinde işbirliği yapıyorlar.

Porsche 911 Turbo S İle Eşleşen Özel Jet, Ne Kadar Havalı Değil Mi?

porsche-911-Turbo-jet
porsche-911-Turbo-jet

İnsanlık şu anda pek çok sorunla karşı karşıya. Küresel bir salgın, siyasi çekişme, işsizlik, açlık, çevresel felaket, savaş, yok olma, kontrol edilemeyen orman yangınları ve eşleşen bir Porsche ile gelmeyen özel jetler var. Bazen hepsi biraz bunaltıcı görünebilir, ancak iki şirket kaynaklarını birleştirmeye ve bu sorunlardan birini doğrudan çözmeye karar verdi. Şaka gibi değil mi? Embraer ve Porsche, uyumlu 911 Turbo S ile birlikte gelen 10 Phenom 300E jeti yapmak için işbirliği yapıyor. Dünyada görmek istediğiniz değişiklik bu olsa gerek. Şirketler lüksün adına arşa çıkarmak için 300E jetini uyumlu bir 911 Turbo S ile eşleştiren Duet projesi üzerinde işbirliği yapıyorlar.

Artık Embraer müşterileri (yeterli paraya sahip olduklarında ancak müşterileri böyle adlandırırsınız) asfalta ve jetlerinden farklı renkte rastgele bir Porsche’ye adım atmak zorunda kalmayacaklar. Duet olarak adlandırılan bu projeden doğan 911’ler, uçakla eşleşecek ve uçak da otomobille eşleşecek. Böylece her ikisi de dahil olan Porsche Design saati ve özel bagajla senkronize edilecek, tamamen uyumlu olacak. Hatta bu projeyle pilotun çantası bile koordineli olacak.

Porsche 911 Turbo S İçin Neler Yeni?

porsche-911-turbo-embrear
porsche-911-turbo-embrear

Arabanın üst kısmı metalik platin gümüşü, alt kısmı ise jet grisi metalik renklere bezenmiş. Embraer gibi araba da elle boyanmıştır, bu genellikle 911’lerde geçerli değildir. Kapı eşikleri, tıpkı bir uçağın kanadındaki uyarı levhasında olduğu gibi “basmayınız” yazıyordu. 911’in koltuklarında oyulmuş ve uçağın koltuklarında iki kanadı tasvir eden bir logo var. Biri asansörü, diğeri yere basma gücünü temsil ediyor. Eşleşen bir sürü başka şey de var. Fotoğraflara bakıp fikir edinebilirsiniz. Muhtemelen başka renkler de seçebilirsiniz, çünkü zenginsiniz ve headliner’ın evcil hayvanınızın yelesine uymasını istiyorsanız hayır demeyecekler. Duet satın alma sürecinin sade bir showroomda espresso içmeyi ve Alcantara renk örneklerini gözünüzle süzmenizin ardından gerçekleştiğini hayal edebiliyoruz.

En Sevdiğiniz Sayı İçin 10’a Kadar  Kısıtlaması Garip

şanslı-rakam
şanslı-rakam

Kesinlikle en sevdiğiniz sayıyı bir ile 10 arasında seçmeyi gerektirir. Bunun nedeni, hem uçakta hem de arabada, kanat logosunun her iki yanında beşer tane olmak üzere 10 paralelkenar içeren bir rozet olmasıdır. Bu noktalardan biri mavi renkte olacaktır ve serideki yapı numarasını temsil edebileceğini düşünebilirsiniz. Ama hayır – favori numaranıza göre, tam istediğiniz yerde. Eğer 5 yaşında olmadığınız için 1 ile 10 arasında favori sayınız yoksa, sadece hayır diyecekler mi diye görmek için onlara tüm noktaları boyamalarını söyleyebilirsiniz.

İkinci El Otomobil İlanları

2 YORUMLAR

  1. Bu hangi boyut acaba ? biz bu sene mtv ye çok zam gelmesin diye beklerken bu haberler insanı sanki aynı dünya da yaşamıyoruz gibi hissettiriyor bu araçlara sahip kişilerle… gerçek anlamda gelir dağılımının en uç noktalarda, büyük bir fark olduğu dönemleri yaşıyoruz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here