Peugeot eC01 Şehir Bisikleti

0
1269

Peugeot, Peugeot eC01 Crossover olarak bilinen en son elektrikli bisiklet modelini piyasaya sürdü. Ve elektrikli bisiklet pazarında kendisini hatırlattı.

Peugeot eC01 Crossover

Şirket, geçtiğimiz yılın sonlarında piyasaya sürülen yarım düzine crossover tarzı modelle son zamanlarda elektrikli bisiklet pazarında etkileyici adımlar attı. Bu modeller daha çok günlük hayatta kullanıma uygun şehir bisikletleri olarak nitelendirilebilir. Şimdi Peugeot eC01 Crossover, listeye yeni bir Bosch markası destekli bir yeni dizayn ekliyor.

Fransa’da tasarlanan ve üretilen bisiklet, binicilere önündeki yolun yüksek bir görüş noktası sağlamak için klasik bir dik oturma pozisyonuna sahip şekilde geliştirilmiş. 57 mm (2,25 ″) genişliğindeki Schwalbe Hurricane lastikleri, bisikletin karşılaştığı engelleri, tipik olarak özel şehir içi e-bisikletlerde bulunan dar lastiklerden daha iyi aşmasına yardımcı oluyor. Ön süspansiyonlu çatal, bisikletin tipik şehir e-bisikletlerinden daha zorlu sürüşlerle başa çıkabilmesini sağlıyor. Arka kısımd yer alan çamurluk ve çamurluğun üzerinde ek bir oturma yeri yer alıyor. Bu oturma yeri her ne kadar daha çok yük için tasarlanmış olsa da belirli kilolara kadar insan taşınmasına da yardımcı oluyor.

Bosch Destekli Peugeot

Otomobil üreticileri son zamanlarda elektirkli araçların çok fazla talep görmesi ve trendin oraya yönelmesiyle beraber destek almaya başladılar. Bu destekleri de elektrikli aletlerde yılların tecrübesine sahip firmalardan almayı mantıklı buldular. Peugeot da elektrikli bisikletlerinde daha efektif ve başarılı sonuçlar alabilmek için Bosch destekli bir çalışmaya imza attı.

Peugeot eC01 Crossover, iç çerçeveye gizlenmiş çıkarılabilir bir 500 Wh pil ile eşleştirilmiş bir Bosch Performance CX  motoruna sahip. Şirket, en düşük destek seviyesinde kullanıldığında bataryanın 120 km (75 mil) menzile kadar yeterli olduğunu iddia ediyor. Ortadan tahrikli motoru 63 Nm tork üretebilir seviyede belirtilmiş. Ve Peugeot, sürücülerin bu torku çeşitli eğimlerde zemine uygulamak için geniş bir vites yelpazesine sahip olmasını sağlamak için 10 vitesli bir Shimano Deore şanzımanını bu bisikletle beraber sunuyor. Shimano MT201 hidrolik disk frenleri, bakım masraflarını azaltırken yavaşlama ve fre  gücünü artırmak için standart olarak sunulan bir donanım. Peugeot eC01 Crossover e-bisiklet şimdi 3.199 € fiyatla satışta. Bakalım ülkemizde satışa sunulacak mı

İkinci El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here