Otomobilde Hayatınızı Kolaylaştıracak Ürünler

2
3362

Otomotiv endüstrisinde, içinde çok çeşitli ürünle, oldukça önemli yer kazanan aksesuarlar;

Araç içinde ve dışında, hayat kolaylaştırmayı hedefliyor.

1-Araç İçi Organizer

   

Otomobillerde özellikle tasarım detaylarına önem verildiği zaman kullanışlılık azalıyor.

 

İhtiyaçlarımız için çok farklı aksesuarlar ile çok daha organize bir alan yaratmak mümkün oluyor.

  

Özellikle çocuklu aileler için sürücü ve yolcu koltuğunun arkasına asılan bol gözlüorganizerler hayat kurtarıcı olabiliyor.

Hem çocuklar tabletlerinden çizgi filmlerini izleyebiliyor. Hem de anneleri malzemelerini rahatla düzenleyebiliyor.

İnternette bulması ve satın alması kolay olan bu ürünler çok çeşitli alternatiflere sahip.

Bagaj için düşünülen organizerler de, hem yerden avantaj sağlıyor,hemde küçük malzemeler için yer bulunmayan bagaj bölümünde saklanabiliyor.

Düzen seven kullanıcılar için olmazla olmaz 😊

 2- Güneşlik

Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezi bir aksesuardır. Otomobil kullanıcılarının büyük çoğunluğu bunu kullanırlar.

Piranha Oto Ön Cam Güneşlik - A101

Ülkemizde ki güneşli gün sayısını düşününce, özellikle yaz sıcaklarında çok faydalı bir aksesuardır.

Cam filmi olmayan arabalar, güneş altında bekledikçe hem , kokpit kısmında ısınma ve soğumaya bağlı deformasyon oluyor, hem de araca ilk bindiğinizde içinde durulmayacak kadar yüksek sıcaklık ve nem oluyor.

Arabalar için perdeler ve güneşliklerin çeşitli alternatiflerini bulmak kolay, ayrıca güneş enerjisi ile çalışan minik bir fan ile aracınızın daha serin kalmasını sağlayabilirsiniz.

3-Yol Kayıt Kamerası

Çeşitli marka ve farklı görüntü kaliteleri ile kayıt yapan bu cihazlar, son dönemde oldukça popüler oldu.Bazı ülkelerde zorunlu tutulan yol kayıt kameraları, olası kaza durumlarında çok önemli bir yer tutuyor.

Hem araç içini hem de yolu kaydedebilen modelleri bulunan bu kameralar,güvenlik açısından çok önemli olsada, gezintilerde ve uzun yolculuklarda eğlenceli videolar kaydetmenize de imkan sağlıyor.

4-Telefon Tutacakları

Telefonlar artık otomobillere entegre pek çok uygulamayı yönetme imkanı veriyor.

Navigasyon,müzik uygulamarı,çağrı cevaplama gibi… Telefona bakmamız gerektiği zamanlarda, telefon tutacakları sayesinde, gözümüzü yoldan ayırmadan işlerimizi halledebiliyoruz.

Farklı çeşitleri ile değişik tasarımları olan tutacaklar, yolculuklarımızda bize kolaylık sağlıyor.

Teknolojik gelişmelere ayak uydurarak gelişen aksesuarlar, kablosuz şarj özelliği bulunan telefonları şarj edebilme özelliğine sahip alternatifleri sahip.

Kamp ve piknik içinde oldukça hayat kolaylaştırıcı ürünler mevcut, Oto çakmak girişinden enerji alıp çalışan kompresör ile arka koltuğunuza uyumlu şişme yataklar, şişirebilir veya havası düşmüş lastiğinizi şişirebilirsiniz.

Binlerce çeşit bulunan bu kategoride, 12 volt çakmak girişinden çalışan su ısıtıcısı, Fm transmitter,usb şarj adaptörü gibi ürünler örnek verilebilir.

Arabasını sevenler için farklı tasarımlarda koku çeşitleri, aracınıza tam uyumlu 3d paspaslar, kapı altı ışıklı oto logosu, neon ambians aydınlatmalar vb. binlerce ürün sayılabilir.

Tekerinize Taş Değmesin…

2 YORUMLAR

  1. Her şey okey de bu otobüslerde olduğu gibi koltuk arkası masalar kadar anlamsız bir şey görmedim ben otobüste belki bir nebze anlaşılır ama binek araçlar için gereksiz bir çirkinlik

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here