Yeni BMW 5 Serisi Türkiye’de, İşte Fiyatlar!

0
1440

Mayıs ayında tanıtımı gerçekleştirilen Yeni BMW 5 Serisi, daha önceki kardeşleri 3 Serisine paralel bir şekilde makyajlandı. Business sınıfına yeni ve sportif bir soluk getiren makyajlı 5 Serisi, çok daha göz alıcı bir hale getirildi. Standart donanım paketi de bir miktar geliştirilen Yeni BMW 5 Serisi, 1.6 litrelik 520i benzinli, 2.0 litrelik 530i xDrive benzinli motor seçeneklerine sahip. Ayrıca 2.0 litrelik 520d xDrive dizel motor seçeneği de bulunuyor.

Yeni 5 Serisi Sürüş Dinamikleri

Yeni 5 Serisi hem benzinli hem dizel motorunda 4 silindirli turbo şarjlı motor seçenekleri ile geliyor. Çift VANOS, Valvetronic, Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon, TwinScroll Turboşarj ve Twin Power Turbo Şarj ile benzinli motorlar motor hacmine göre 170 ve 252 beygir güç üretebiliyorlar. Dizel versiyonu ise değişken türbin geometrisine sahip turbo şarj teknolojisi ve CommonRail direkt enjeksiyon sistemleri sayesinde 190 beygir güce ulaşırken ortalama 5,5 l/100km yakıt tüketimi vaat ediyor.

Yeni 5 Serisi Tasarımı

2020 model BMW 5 Serisi aslında Business sınıf bir otomobil olsa da sportif genlerinden de vazgeçmiş değil. Opsiyonel olarak sunulan BMW Laserlight, arka bölümde trapezoid egzoz çıkışları ve LED stop lambaları otomobile oldukça dinamik bir hava katıyor. İç mekanda ise aydınlatma ve opsiyonel olarak sunulan seramik çerçeveli kumanda otomobilin konforlu bir yaşam alanı haline dönüşmesine katkıda bulunuyor.

Teknoloji

21.yüzyılın henüz 20 yılını geride bırakmamıza rağmen hayatımızda büyük yer edinen akıllı teknolojiler otomobil dünyasında da kendini gösteriyor. Artık akıllı araçları konuşmaya başladığımız bu dönemde BMW 5 Serisi de Geri Sürüş Asistanı, Direksiyon ve Şerit Kontrol Asistanı ve aktif yandan çarpışma korumalı Şeritte Tutma Asistanı gibi oldukça iddalı teknolojiler ile bu kervana katılıyor.

BMW Individual

‘En saygın duruş bireysellikle gelir.’ sloganı ile hareket eden BMW, Yeni 5 Serisi için de geniş bir kişiselleştirme opsiyonu yelpazesine sahip. Metalik Kırmızı/Aventurin, Metalik Mavi/Tanzanite ve Metalik Gri/Alvit şık gövde renkleri ile dış mekanda fark yaratabildiğiniz bu otomobilde Caramel, Tartufo veya Smoke White renklerdeki deri döşemeler ile iç mekanda da zevkinizi konuşturabilirsiniz.

Yeni BMW 5 Serisi Fiyatları

Yeni BMW 5 Serisi Fiyatları

2020 model BMW 5 Serisi 31 Ağustos’a kadar Bodrum Yalıkavak Marina’da sergileniyor. İlgilileri aracı inceleyip dilerse test sürüşü de yapabiliyor.

 

Kaynak

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here