TOGG CES 2023 Fuarı‘nda! Türkiye’nin milli ve yerli otomobili TOGG, heyecanla beklenen Consumer Electronics Show (CES) yani Tüketici Elektroniği Fuarında boy gösterecek. Las Vegas’ta gerçekleşen fuar pek çok teknolojisi firmasını ağırlıyor.

Fuar, Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas şehrinde uzun zamandır gerçekleşiyor. Bu yıl ise; 5-8 Ocak 2023 tarihlerinde kapılarını teknoloji severlere açıyor. TOGG’un yanında Türkiye’den 52 Türk girişimcisi de fuara katılım gösteriyor. Türk girişimciler için ise İstanbul Pavilyonu kurulacak.

TOGG CES 2023 Fuarı’nda bir stantta tanıtılacak. Bununla beraber bu alana “Dijital Mobilite Bahçesi” adını verildiği de bilgiler dahilindedir. Ayrıca TOGG’un Twitter hesabından yaptığı paylaşım gösteriyor ki; fuarın girişine yerleştirilen oldukça büyük bir reklam ziyaretçileri karşılayacak. Reklam toplam 12 blok camdan oluşuyor. Reklamda ise “toplanmak-buluşmak” anlamına gelen <Get Togg’ether> sloganı yer alıyor. Fakat burada TOGG’un ismine gönderme yapılarak kelime “Togg’ether” şeklinde yeniden şekillendirilmiş.

Aynı zamanda TOGG fuara sadece bu yıl katılmadı. Geride bıraktığımız 2022 yılında da TOGG sedan modelini tanıtmıştı. Şimdi ise hem SUV modelini hem de sedan modelini tanıtacağı düşünülüyor.

https://twitter.com/Togg2022/status/1609963535928524803?s=20&t=lZHsb5yDYZzUuOX0DhclgQ

Son olarak eğer bu içeriğimizi beğendiyseniz “Togg CES 2022 Fuarında Dünyaya Tanıtıldı!” başlığımıza da göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here