Skoda Superb Combi Türkiye’de!

0
6937

Skoda markası Superb modeli ile geçen sene çok konuşulmuştu. 2017’nin en sevilen modelleri arasında yer alan Skoda Superb, bu yıl da geniş ve konforlu bir sedan seçeneği olarak dikkat çekecek. Ama esas Skoda’yı gündeme taşıyacak olan onun amiral gemisi Superb değil. 2018, Skoda Superb Combi modelinin yılı olabilir. Peki, Superb Combi nasıl bir otomobil?

Station Wagon bir otomobil olarak tasarlanan araç, yakında Türkiye’de satışa çıkacak. Marka, Türkiye pazarından SW araçların eskiye oranla daha fazla ilgi görmesini baz alarak bu pazara girme kararı almış.

1. Superb Combi Hakkında

Öncelikle 2018 model Skoda marka otomobil olarak karşımıza çıkan Superb Combi modeli, kocaman bir Station Wagon araç  arayanların keyifle seveceği bir tasarıma sahip. Skoda Superb modelinin yani sedan kasa aracın sw versiyonu aslında. Oldukça geniş bir iç hacim söz konusu. Kalabalık aileler, ailece sıklıkla şehir dışına çıkanlar için mükemmel bir seçenek.

2. Skoda Superb Combi Fiyatı Nasıl?

Superb Combi fiyatı için iki farklı donanım seçeneğine bakmak gerek. Superb Combi Türkiye fiyatları iki farklı etiketle sunuluyor. Prestige donanım paketi ile sunulan araç için fiyatı 190 bin TL ve 248 bin TL etiketi var.

Superb Combi 1,6 litrelik TDİ (120HP) seçeneğini tercih ederseniz bunun fiyatı: 190 bin TL’den başlıyor. Superb Combi 2,0 litrelik TDİ (190 HP) tercih ederseniz bunun fiyatı da 248 bin TL’den başlıyor. Peki, Superb Combi 2018 modelinin özellikleri neler?

3. Station Wagon Bir Otomobil

Skoda Superb Combi

4. Superb Combi’nin Bagaj Hacmi 630 Litre.

skoda-superb-combi

Arka koltuklar yatabiliyor ve bagaj alanı 1931 litre oluyor. Bagaj kapağı el değmeden açılıyor.

5. İç Mekan Konfor Odaklı

Skoda Superb Combi İçi

Geri görüş kamerası ve 8 inç boyutundaki multimedya ekranı standart pakette sunuluyor. Ayrıca elektrikli sürücü ve yolcu koltuğu var. Aile kullanımları için oldukça iddialı olan model, konfor elemanları konusunda bu iddasını gösteriyor.

Skoda markasının, Simply Clever isimli mottosu ile otomobil içinde basit ve pratik çözümlere çokça yer veriliyor. Basit çözümler konusunda marka kullanıcıyı şaşırtmayı başarıyor.

İkinci el Skoda Superb ilanları için tıklayın! 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here