Porsche Taycan, En Uygun Versiyonuyla Çin’de Tanıtıldı

0
2059
Porsche-Taycan-4

Porsche Taycan, en uygun fiyatlı versiyonuyla geçtiğimiz günlerde Çin’de tanıtıldı. Şu an için Çin’e özel üretilen versiyonun gelecekte diğer ülkelerde de satışa sunulması konuşuluyor.

Özel Porsche Taycan

Porsche-taycan-3

Otomobil markaları ülkelere özel ürettikleri versiyonlarla, farklılaşan kullanımlara yönelik araç düzenlemeleri yaparak, ülke pazarlarında tutunmayı hedefliyor. Bu noktadan yola çıkan Porsche da elektrikli otomobili Taycan’ın Çin’e özel bir versiyonuyla karşımıza çıktı.

Yeni Porsche Cayenne GTS tanıtıldı

Fiyatı Yüzde 20 Avantajlı Hale Geldi

taycan-5

Taycan’ın yeni versiyonu, önceki araçlarda alıştığımız dört tekerlekten çekişli sisteminden farklı olarak arkadan itişli. Serinin giriş seviyesinde yer alacak bu araç, 469 beygir gücünde ve 93.4 kWh’lik Performance Battery Plus sistemi, 402 beygir gücünde ve 79.2 kWh’lik Performance Battery sistemi dahil olmak üzere iki farklı seçenekle geliyor. Standart bataryaya sahip versiyon dolu batarya ile 414 kilometre sürüş menzili sunuyor. Performance Battery Plus adındaki 93.4 kWh’lık bataryaya sahip versiyon ise 489 kilometre menzil sunuyor.

2.el otomobil ilanlarımızı hemen inceleyin

Performansında bir nebze düşüş olduğu gözlense de fiyatının yüzde 20 uygun hale geldiğini belirtmeden geçmeyelim. Standart bataryaya sahip Posche Taycan’ın  Çin’deki başlangıç fiyatı 125 bin dolar, büyük bataryalı versiyonun başlangıç fiyatı ise 134 bin dolar olarak açıklandı. Porsche Taycan, ülkemizde bu yıl 160 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here