Jordan Clarkson Bej Renkli Corvette İle Ezber Bozdu. Spor otomobiller herkesin hayalinde mutlaka yer edinmiş ve karakterimiz ile özdeşleşmiştir. Spor otomobil sahibi olmak cinsiyet fark etmeksizin insanların her zaman istediği bir şey olmuştur. Kişisel zevklere göre herkesin karakterine uygun otomobil tasarımları ve renkleri bulunsa da bazen kafamızdaki spor otomobil görüntüsüne sahip olmak pek mümkün olmuyor. Kafasındaki Spor otomobili kendi zevkine göre görsel olarak yeniden düzenleyen çok ünlü biri bulunuyor.

NBA takımlarından Utah Jazz takımında oynayan Jordan Clarkson Corvettenin renk paletini kafamızda tekrar sorgulamamıza neden oluyor. Ünlü spor otomobil markası Corvette’nin renk paleti tüm zevklere uygun biçimde geniş bir skala içinde bulunsa da tatmin edemediği sürücüler hala bulunuyor. Bunlardan biri de Jordan Clarkson.

İşte Jordan Clarkson’un Bej Renklı Corvette’si

Daha önce Bej renkli Corvette görmüş müydünüz? En öfkeli tasarıma sahip spor otomobillerden biri olan Corvette Bej renge bürününce çok daha naif bir görünüme sahip olmuş. Corvettenin renk paleti daha çok iddialı renklerden oluşuyor. Bej rengi bunlara nazaran daha sönük olarak düşünülse de Corvette üzerinde çok ağır durmuş. Bej rengi Arabanın görünümünü ciddi şekilde sadeleştirmiş ancak Corvette’nin karakteristik detaylarını gölgelememiş. Jordan Clarkson Bej Renkli Corvette’yi spor otomobil alanına kazandırdı.

Jordan Clarkson otomobiller konusunda herkesten farklı olmanın yolunu Bej renginde buldu. Jordan Clarkson Bej Renkli Corvette akıllara Corvette renk paletini getirdi. Çok uzun zamandır Corvette renk paleti güncellenmezken bu değişimden sonra Chevrolet bu rengi Corvette renk paletine dahil etmeli diye düşünüyoruz.

NBA takımında forma giyen Jordan Clarkson’un bej renkli spor otomobilinde kullandığı rengin adı Bej olarak değil “Gloss Ivory” olarak geçiyor. Aslında bakarsanız “Gloss Ivory” rengine benzer başka bir bej tonu 1970’li yıllarda bulunuyordu. Ancak bu rengi Corvette paletinde uzun süre görmedik.

Otomobilde kullanılan renk arka spoiler, yan hava delikleri ve kapının iç menteşe tarafları dahil olmak üzere çok ince ve profesyonel bir şekilde araca nüfuz etmiş. Aracın bazı bölgelerinde bej renginin farklı tonları kullanılarak Corvette detayları daha ön plana çıkartılmış.

Otomobilin dış kısmı keskin bir renk içermese de iç kısmı için aynı şeyi söyleyemeyiz. Koyu bir bordo rengin hakim olduğu iç kabin dış kısımdan bağımsız bir şekilde bende burdayım diyor. Aracın bütününde borda rengi hakimken bazı detaylar karbon fiber ile kaplanmış. Ortaya oldukça iyi bir iş çıktığını tekrar tekrar söylemeye gerek yok. Jordan Clarkson zevkleri’nin Corvette ruhu ile çok iyi uyuduğunu söyleyerek haberimize son verelim.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here