Ford Maverick Pick-up Hakkında Tahmin Edilen Her Şey!

4
3773

Yeni Ford Maverick pick-up!

Ford yeni bir pick-up planlamaya devam ediyor. Ford Maverick olarak adlandırılan hafif pick-up, yelpazenin en küçüğü olacak. Evet, Ranger’dan bile daha küçük. Bu pick-up, temellerini Ford’un yekpare crossover’larından biriyle paylaşabilir. Ford’un yeni aracıyla ilgili tüm ayrıntılara, muhtemelen gelecek yıl piyasaya çıkana kadar sahip olunamayacak. Fakat şu anda bile elde birçok bilgi ve tahmin bulunuyor.

Ford’un En Küçük Pick-up Aracı!

Belirtildiği gibi, Ford Maverick, markanın Ranger’dan daha küçük yapısıyla Ford’un en küçük kamyonu olacak. Ranger ve daha büyük F-150’den farklı olarak, Maverick, “unibody” olarak tanımlanan yekpare bir yapıya sahip olacak. Yeni Maverick’in tam olarak hangi platformu kullanacağı hala belirsiz. Ancak yeni Bronco Sport ve Escape gibi şirketin crossover araçlarıyla mekanik olarak çok fazla özellik paylaşabilir.ford maverick

Ford Maverick Teknik Özellikleri Nasıl Olacak?

Yeni Ford Maverick, Bronco Sport, Escape ve European Focus ile aynı önden çekişli mimariyi kullanabilir. – ki bu en olası aday gibi görünüyor – Bu durumda küçük pikapın aralarından seçim yapabileceğiniz en az iki turboşarjlı motor seçeneği olacaktır: 1.5 litrelik üç silindirli ve daha büyük 2.0 litrelik sıralı dörtlü. Bunun Focus ST’nin 280 beygir gücü için iyi olan turboşarjlı 2.3 litrelik motoru gibi bir motoru içerip içermeyeceği de belli değil.

Ford bunun yerine önceki nesil Transit Connect’in önden çekişli platformunu kullanmaya karar verebilir.- ki bu daha az olası – Bu durumda Maverick muhtemelen yaklaşık 162 beygir gücü üreten 2.0 litrelik bir motora sahip olabilir. Diğer seçenek de yaklaşık 180 beygir gücü üreten daha güçlü bir turboşarjlı üç silindirli 1.5-litre’ye e sahip olmasıdır. Tüm bu motor seçenekleri için, altı ileri vitesli bir manuel şanzıman mümkündür fakat sekiz ileri otomatik şanzıman, en olası şanzıman seçeneğidir.

Maverick Fiyatı ne olacak?

ABD’de 2020 için 24.110 $ ‘dan başlayan Ranger’ın altında konumlanan Ford Maverick, 20.000 $ civarında hatta altında başlayacağı düşünlüyor. Bu, Maverick’i yalnızca Ford’un sattığı en uygun fiyatlı pikap değil, aynı zamanda ABD’deki en ucuz pikap yapmış olacak.ford maverick

Maverick Ne Zaman Çıkacak?

Ford, yeni Maverick’in ne zaman piyasaya çıkacağını onaylamadı. Ancak hafif kamyonun ya 2021’in sonlarında ya da 2022’nin başlarında satışa çıkacağını biliyoruz. Bu nedenle, Ford Maverick’in önümüzdeki yıl resmi olarak ortaya çıkmasını bekleniyor.

2.el Pick-Up İlanları için Tıklayın

4 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here